Рубрики: Новини

Ольга Сумська розповіла, який вчинок Борисюка засмутив її найбільше: навіть не зрада з іншою

Ольга Сумська поділилася цікавими подробицями зі свого особистого життя з Віталієм Борисюком. Як виявилося, жінка так і не почула від коханого омріяного освідчення.

Ольга Сумська – відома українська акторка театру та кіно, яка вже багато років будує щасливі стосунки з Віталієм Борисюком. Спочатку пара прожила цілих 6 років у цивільному шлюбі, але Борисюк так і не наважувався зробити їй пропозицію і тому жінка вирішила взяти ініціативу у свої руки.

Про це акторка розповіла у новому випуску проєкту Володимира Остапчука «Мекнув – питайте», оскільки головною темою розмови була тема весілля. Знаменитість каже, що чоловіки й справді можуть бути невпевненими та соромʼязливими у собі, але з цим потрібно боротися і брати ініціативу у свої руки, але Ольга зробила пропозицію своєму чоловікові самостійно.

“Я сама зробила пропозицію. Я просто сказала, що треба наші стосунки якось оформити і все”, – розповіла Сумська.

Ольга Сумська розповіла про вчинок Віталія Борисюка, який її засмутив

Саме такий перебіг подій засмутив Ольгу, бо вона хотіла почути від свого коханого чоловіка омріяне освідчення. В ті часи в них зовсім не було грошей, тому закоханим довелося використовувати обручки від минулого шлюбу, чого Ольга категорично не рекомендує робити, але в них не було вибору. Все, що вони мали тоді – це сильні почуття один до одного, які вони не могли приховувати ні від кого.

До слова, Ольга Сумська закрутила роман з Борисюком тоді, коли ще знаходилась у стосунках зі своїм колишнім чоловіком, який випадково про це дізнався, але відпустив кохану до іншого. Чи за долею, чи за збігом обставин, але Борисюк пізніше також зрадив Ользі Сумській, а вона знайшла у собі сили та пробачила його. Подружжя домовилися, що не будуть згадувати про цю неприємну ситуацію.

Поділитися