Жадан зробив те, чого не вдалося навіть Вакарчуку: як почався роман Сергія та молодої Христини Соловій

Про роман Сергія Жадана і Христини Соловій вже ходять не просто чутки, а цілі легенди. Розбираємося, коли селебріті вперше з'явилися на публіці разом і у що це вилилося.

Вона — популярна співачка і неймовірно вродлива артистка. Він — мужній і творчий бунтівник української сцени. Неможливо було б навіть уявити, що такі різні особистості можуть з’єднатися не тільки у творчому тандемі. Але, як-то кажуть, протилежності притягуються і вже не перший місяць у центрі уваги роман Жадана і Соловій.

Сергій, відомий музикант і письменник, знову опинився в центрі уваги громадськості, викликавши нову хвилю обговорень про свій можливий роман з екс-підопічною Вакарчука у “Голосі країни”. Причиною таких гучних плиток стало фото, яке артист опублікував у соціальних мережах.

На знімку відомий чоловік зображений разом із молодою дівчиною у Чернівцях, біля будинку, де народився відомий поет Пауль Целан. Довге пишне волосся, мініатюрний зріст та романтичний бантик буквально натякнув на те, що поруч з митцем — Христина Соловій.

Коли міг початися роман знаменитостей?

Про стосунки Жадана та Соловій почалися після того, як почали їх часто бачили разом, а блогери взагалі зафіксували їхні прогулянки за ручку в парку. На додаток до цього вони почали виступати разом на концертах і навіть зняли спільний музичний кліп, в якому обмінювалися ніжними поцілунками.

Сергій Жадан вкотре підігрів чутки про роман з Христиною Соловій

Пікантності цій всій історії додавало ще те, що інформація про відносини зірок активно почали ширитися після розлучення Сергія зі своєю другою дружиною, з якою він прожив шлюбом цілих 15 років. Все це досі не залишає байдужими прихильників обох артистів, а спільні проєкт селебріті, навіть спільні збори на ЗСУ лише підсилюють ці чутки та гучні обговорення їхнього особистого життя. Самі ж вони коментарів щодо цієї теми не дають: не спростовують та не заперечують роману.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини