Супермама-6 — ангели і демони сезону: чиї методи виховання вподобали всі, а кого захейтили одразу

Новий сезон "Супермами" не лишає байдужим нікого. Дізнайтеся про найяскравіших учасниць, які вже відрізнилися манерами та вихованням дітлахів.

Новий сезон популярного проєкту СТБ “Супермама-6” — у розпалі. Нові учасниці настільки колоритні та непередбачувані, що кожна серія — гаряче протистояння поглядів, методів виховання та амбіцій переможниць. За кілька епізодів цього шоу глядачі вже зробили свої висновки про те, чиї методи виховання вподобали всі, а кого ж, навпаки, захейтили відразу.

Кого можна вважати ангел, а кого демоном нової “Супермами”?

Серед ангелів сезону виділяються матері, які хочуть до гармонії та взаєморозуміння зі своїми дітьми. Вони висловлюють свою ніжність та турботу у вихованні, намагаючись розвивати дитину у сприятливому середовищі. Їхні методи відзначаються великою дозою терпимості та розуміння.

Вже у першій передачі і суперниці, і глядачі відзначили матусю з Харкова Настю, дружину бодібілдера. Сподобалася і мама з досвідом Марина, яка навіть з дорослими дітьми змогла зберегти дружні довірливі стосунки.

Хто став Супермамою у 6-му сезоні: ця жінка стала справжнім сюрпризом для суперниць та глядачів
Супермама-6: найколоритніші учасниці нового сезону

На другому тижні своєю виваженістю підкорила мама Аліса, а на третьому всіх підкорила Жанна, хоча з деякими її методами виховання глядачам було важко погодитися.

Однак, на противагу ангелам, є і демони виховання, які пропонують більш авторитарний підхід. Вони можуть бути більш строгими та навіть спільно встановлювати жорсткі правила для дітей. Не вподобали суворі методи мами-волонтерки Юлі та дивувалися глядачі поведінці мами-чаклунки Алли, яка підвищує голос, звертаючись до своєї маленької донечки. До речі, її суперниці попросили анулювати цій білявці бали на фінальній зустрічі.

Мама-чаклунка Алла

Звісно ж, реакція глядачів на виховання жінок різна, і це не дивно, адже для кожного — це завжди індивідуальний процес. Через спостереження за мамочками у “Супермама-6” багато хто знаходить для себе корисні поради та ідеї для виховання власних малюків. Адже, як кажуть, немає єдиного правильного шляху виховання, і кожен батьківський підхід має свої плюси та мінуси.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини