Рубрики: Новини

Репяхова пере і прасує сама, а Полтавська здає у хімчистку: Павлік і Остапчук знайшли молодих і хазяйновитих

Відомі українські артисти обрали собі молодих дружин. Втім, поки одна воліє самотужки створювати сімейний затишок, інша звертає більше уваги на власний розвиток

Володимир Остапчук, відомий український шоумен, і Віктор Павлік, популярний артист, мають не лише однаково творчу професію, але й іншу схожість. Знамениті чоловіки обрали собі у дружини набагато молодших жінок. Обраниця Остапчука, так само як і кохана Павліка активно ведуть особисті сторінки у соціальній мережі Інстаграм.

Там зіркові кохані часто показують побут своїх родин. Так, наприклад, Катерина Полтавська нерідко розповідає про те, як проходять їхні з Остапчуком дні, а Репяхова демонструє, як стежить за сімейним затишком у їхньому з Павліком домі. На відміну від дружини шоумена, кохана відомого українського співака набагато більше приділяє часу будинку.

Так, наприклад, кохана Віктора Павліка днями опублікувала Інстаграм-історію, в якій показала гору одягу. Знаменитість жартома зазначила, що таку велику кількість білизни їй доведеться прати та прасувати щонайменше тиждень. Так, зіркова блогерка розсекретила, що пранням і прасуванням одягу вона займається самотужки.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, як слідкує за порядком вдома

А ось дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука Катерина Полтавська пранням самостійно займається вкрай рідко. На особистій Інстаграм-сторінці знаменитість розповіла, що вони з Володимиром Остапчуком здають одяг у хімчистку. У відповідь на запитання шанувальників про те, чому так, зірка зазначила, що на це є декілька причин.

Передусім, розповіла Полтавська, не весь одяг можна прати у домашніх умовах. Крім того, додала обраниця відомого українського шоумена, іноді у неї немає сил і бажання займатись пранням і прасуванням самостійно. Крім того, підсумувала знаменитість, здаючи одяг до хімчистки, їй набагато легше жити.

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська зізналась, якими домашніми справами займається
Поділитися