Рубрики: Новини

Куди зник Дмитро Карпачов? Після невдалого роману з Наталією Холоденко зібрав речі та перебрався до Таїланду

Після того, як стартував новий сезон проєкту "Супер мама", прихильники шоу промітили, що головний психолог країни спілкується з жінками по відеозвʼязку. Як виявилося, чоловік відпочиває в Таїланді.

Відомий український психолог та головний експерт не одного соціального проєкту Дмитро Карпачов активно приховує своє особисте життя. Все, що відомо – Дмитро має дружину Ірину та вони разом виховують сина, якого назвали Святогор. В Мережі неможливо побачити його спільні фотографії з дружиною чи сином та й жодних інтерв’ю на цю тему годі й шукати.

Головний пліткар країни блогер Богдан Беспалов каже, що в Дмитра Карпачова був роман з психологинею Наталією Холоденко. “Парочка” вела разом не один проєкт, де їх можна було частенько побачити один біля одного. Про це блогеру розповіли з його особистих джерел, але він цій новій зовсім не здивувався.

“Наталя дуже часто заступається з Карпачова, вона постійно фігурує в кожній справі, де згадується саме його імʼя. Те ж саме можна сказати й про нього, бо він її також підтримує”, – каже блогер.

Дмитро Карпачов та Наталія Холоденко крутили роман

Богдан додає, що Карпачов хотів побудувати з Холоденко серйозні стосунки, але вона не стала йти йому на зустріч, саме тому їхній роман закінчився. Наталія дуже матеріальна жінка, тому пізніше вона зʼявилася у компанії заможного чоловіка, який не проти того, щоб оплачувати всі її рахунки. Сам же Карпачов зараз перебуває за кордоном.

Після старту нового сезону проєкту “Супер мама” прихильники шоу були у ступорі, чому Карпачов спілкується з мамами по відеозвʼязку, а не як завжди – особисто? Відповідь буде проста: психолог відпочиває в Таїланді. Відповідне підтвердження можна побачити у соціальних мережах. Профіль чоловіка на даний момент зареєстрований саме там, а в одному з випусків “Супер мами” можна побачити засмаглі руки Дмитра та “вибілене” обличчя тональним кремом, яке значно відрізняється від інших частин тіла.

Дмитро Карпачов відпочиває в Таїланді
Поділитися