Рубрики: Новини

“Дуже виросла та змінилася”: Юрій Ткач зворушливо привітав свою чарівну донечку із 9-м днем народження

Український комік Юрій Ткач, відомий з серіалу "Одного разу під Полтавою", зворушливо привітав свою принцесу-донечку із днем народження. Дівчинці виповнилося 9 років.

Комік, актор і телеведучий Юрій Ткач недавно вразив своїх прихильників та шанувальників сердечним повідомленням, присвяченим дню народження своєї доньки Лізи. У своєму емоційному повідомленні, опублікованому в соціальних мережах, він висловив свою безмежну любов і турботу про маленьку принцесу, яка святкує своє дев’яте дню народження.

Зі словами тепла і ніжності, Юрій Ткач відзначив цей особливий день:

“Моя маленька крихітка Лізі. Сьогодні тобі виповнюється вже 9 рочків. І я кожного дня мрію і роблю все, щоб ти зростала щасливою дівчинкою. Мрій, твори, люби, живи на повну і насолоджуйся кожним днем !!! А я буду завжди поруч”

Ці слова свідчать про те, як сильно та ніжно батько любить свою доньку і як він вітає її на цьому важливому етапі життя. Для багатьох прихильників Юрія Ткача цей пост став прикладом того, як важливо висловлювати свою любов та підтримку близьким людям, особливо в такі важливі моменти, як день народження.

Юрій Ткач, відомий своєю веселістю та гумором, показав свою ніжну і батьківську сторону, яка надихає та торкається сердець багатьох. Нехай ця родинна любов росте та цвіте, а Ліза продовжує дарувати своєму батькові безмежну радість і щасливі миті на шляху великого життя.

Ми бажаємо Лізі ще більше щасливих митей, здоров’я, тепла та любові у її чудовому житті разом з коханою родиною.

Бажаємо Юрію Ткачу подальших успіхів у його творчій кар’єрі та найголовніше – багато щасливих митей у колі рідних та близьких.

Поділитися