Рубрики: Новини

Надя Дорофєєва знайшла нового Позитива на “Голосі країни-13”: “Час та скло в оригінальному складі”

Щонеділі на телеканалі 1+1 виходить новий випуск головного співочого проєкту "Голос країни-13". Надя Дорофєєва поповнила свою команду черговим талановитим учасником.

Зараз тривають сліпі прослуховування, де зіркові тренери обирають собі в команду нових талановитих артистів та артисток. Зауважимо, що цьогоріч учасникам дозволили виступати з власними композиціями і, як не дивно, охочих та таку акцію дуже багато.

17 вересня у третьому ефірі було дуже гаряче. Тренери все активніше поповнюють свої команди головними, на їхню думку, зірками проєкту, а учасники все більше показують свої вокальні здібності. Наді Дорофєєвій пощастило “отримати” не лише гідного учасника до своєї команди, але й копію її колишнього колеги Позитива.

Роман Панченко – хлопець проживає у Варшаві вже 5 років, хоч сам він з Чернігова. Роман каже, що польська та українська культури дуже схожі, а сама мова йому далася досить легко. В Україні майбутній артист час від часу виступав, але серйозно почав цим займатися лише півтора роки тому. Роман знайшов собі друга, з яким вони разом почали творчий шлях, але на проєкт хлопець прийшов один.

Роман Панченко – талановитий учасник Голосу країни-13

Під час одного з своїх “концертів” на вулиці до хлопця підійшов фронтмен гурту “Cold Рlay” Кріс Мартін і запропонував йому на великій сцені виконати якусь українську пісню. Саме після цього він зрозумів, що хоче писати свою музику, свої пісні та надихати людей своєю творчістю. Це стало головною причиною того, чому хлопець прийшов на проєкт.

Для сліпих прослуховувань Роман обрав пісню “Sky full of stars”. З перших слів Надя Дорофєєва звернула увагу на те, що у хлопця дуже гарний голос і решту виступу сиділа у своєму кріслі, як зачарована, хоча повернулася не одразу. Коли хлопець почав грати на електронному інструменті, зал заповнився неймовірною музикою і Надя більше не могла просто сидіти у кріслі. Зірка не замислюючись натиснула червону кнопку, а слідом за нею це зробив Іван Клименко та Артем Пивоваров.

“Почекайте, почекайте, Позитив, привіт! У мене спочатку аж серце йокнуло. Подумала, невже Льоша так навчився співати?”, – жартує співачка.

Надя Дорофєєва знайшла нового Позитива

Всі тренери почали пояснювати, чому саме до них Роман повинен піти на “музичне опікунство”. Після довгих вмовлянь майбутній артист все ж вибрав Надю Дорофєєву. Зірка обійняла свого вихованця, а Артем Пивоваров навіть встиг пожартувати про них.

“А ми такі раді бачити знову ваш гурт в оригінальному складі!”, – каже Артем.

Поділитися