Розбір образів тренерів Голосу країни-13: ланцюги та романтичність Саніної, школярка Дорофєєва і не тільки

Два тижні тому стартувала премʼєра "Голосу країни-13". Зіркові тренери зʼявилися у стильних образах, які викликали позитивних коментарів в Мережі.

Українські бренди все активніше поповнюють полички не лише українських модниць, але й зірок шоу-бізнесу. Артисти на власному прикладі показують, що українські бренди можуть бути якісними, стильними та доступними для кожного. Стилісти нового сезону “Голосу країни-13” вирішили одягнути зірок в українські бренди, які вдалося комбінуються з речами від світових будинків моди. Редакція сайту Добрі новини пропонує розібрати образ кожного тренера першого випуску проєкту.

Надя Дорофєєва для першого ефіру обрала лук від українського бренду The COAT, який любить Олена Зеленська. Укорочений жакет та спідниця сірого кольору з трендовою білою смужкою на талії ідеально підкреслили загальний образ співачки.

“В Наді є прикольні фішки, саме в цьому образі ідеально можна побачити її стиль. Потім Надя надіслала нам фото з дитинства, де вона стоїть у дуже схожому костюмі і сказала, що не зраджує своєму ДНК”, – каже дизайнерка Катерина Сільченко.

Шкільний стиль Наді Дорофєєвої від українського бренду The COAT
Шкільний стиль Наді Дорофєєвої від українського бренду The COAT

Артем Пивоваров, який вперше став тренером “Голосу країни” вирішив обрати для себе total black образ від українського бренду OST WON. Для ефіру артист обрав брючний костюм з класичним жилетом, який був доповнений білою стрічкою. Дизайнерка Ната Краєвська каже, що Артем Пивоваров водночас дуже відкритий та скромний, спокійний та божевільний і саме в цьому образі перетинаються всі риси його вибухового характеру.

Артем Пивоваров у total black образі
Артем Пивоваров у total black образі

Музичний продюсер Іван Клименко чи не найбільше підкорив прихильників проєкту своїм образом. Цей лук для нього розробляли на замовлення стилісти телеканалу 1+1. Чоловік одягнув широкі джинси світло-блакитного кольору та світшот з принтом килима. Для того, щоб створити цей світшот було використано не одну вже уживану річ, які зшили між собою та зробили принт килима. Іван підтримує екологічність, тому для нього дуже важливо, щоб навіть його одяг був екологічним для споживання.

Екологічний образ тренера Голосу країни Івана Клименка
Екологічний образ тренера Голосу країни Івана Клименка

Що стосується Юлії Саніної, її образ повністю втілює її творчість. Куртка відомого українського бренду Paskal, яка була прикрашена ланцюгами та метеликами в комбінації з шкіряними штанами з перфорацією – саме те, чого хотіла співачка.

Рок-образ від Юлії Саніної
Рок-образ від Юлії Саніної

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини