Рубрики: Новини

Ротару вперше відреагувала на творчість Кароль: українська Примадонна висловила все про улюбленицю Пугачової

Софія Ротару рідко зараз виходить у медіапростір, втім, Тіну Кароль без уваги вона лишити не змогла. Дізнайтеся, як співачка відреагувала на нову пісню поп-діви.

Українська легенда та ікона сцени, Софія Ротару, виразила свою вдячність та захоплення новою піснею Тіні Кароль “One Nation Under Love”. Зіркова співачка висловила свої під відео, яке Тіна опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Пісня, яка вразила українську Примадонну, має символічну назву “One Nation Under Love” і супроводжує відео, зняте в казкових Карпатах. На кадрах видно популярну співачку, яка граційно позує на сині, у нижній білій сукні з червоним принтом, і виконує чарівну композицію. Лайк радянська поп-діва поставила не вагаючись.

Софія Ротару показала ствоє ставлення до творчості Кароль

Цікаво, що раніше Софія Михайлівна загалом не коментувала ні творчість, ні образ Кароль. Прихильники припускали, що можливо це через те, що Алла Пугачова, яка конкурувала з виконавицею “Червоної Рути”, взяла у 2000-х Тіну до себе під крило, виділивши кошти їй на творчість.

Де зараз Софія Ротару?

Зіркова українська співачка Софія Ротару, яка є справжньою іконою музичної сцени, здавалася б, зникла з медіапростору зовсім. Обмежившись кількома фото в Інстаграмі, вона перестала бувати у соціальних мережах, а тим паче давати інтерв’ю. Після початку повномасштабної війни на території України була інформація, що зірки перебуває в Києві, згодом вона сама повідомила, що відправилася на свою малу батьківщину. Але вже в липні 2022 року стало відомо, що вона виїхала до Сполучених Штатів Америки.

Софія Ротару показала ствоє ставлення до творчості Кароль

Продюсер Леонід Дзюник поділився цією інформацією, розкривши, що Софія Михайлівна тепер проживає в США. Нагадаємо, що там у неї проживали онуки. ще до повномасштабного вторгнення.

Поділитися