Віталій Козловський став артилеристом і показав посвяту на відео: тепер офіційно на службі

Віталій Козловський тривалий час перебував на підготовці у лавах Збройних Сил України. Днями чоловік пройшов посвяту до артилерії і офіційно відправився на фронт.

В червні Віталія Козловського мобілізували до армії. Чоловік не став тікати від свого обовʼязку і пішов на службу, як належить кожному чоловікові. Артист не побоявся труднощів, які чекали на нього і вирішив показувати в Мережі весь свій шлях у цей непростий період.

Просто на передовій Козловський пройшов посвяту в артилеристи. Для чоловіка побратими влаштували справжній ритуал зі всіма належними звичаями та традиціями. На опублікованому Віталієм відео можна побачити, як Козловський робить залп з військової установки, а потім відправляється на традиційну посвяту.

Як належить звичаям будь-якої посвяти, Козловського обмазали сажею, дали йому вдихнути порох з гаряченьких гільз, а потім ляснули по причинному місці саме тим снарядом. Чоловік на відео посміхається і виглядає досить щасливим, що йому вирішили зробити такі почесті просто під час боїв.

Віталій Козловський пройшов посвяту в артилеристи
Віталій Козловський пройшов посвяту в артилеристи

Прихильники у коментарях радісно підтримали Віталія і побажали йому якомога швидше повернутися додому до рідних та знову тішити прихильників своєю музикою. На думку більшості, артист заслуговує на повагу.

  • “Віталій, Ви молодець! Ваш шлях має бути прикладом, а не приводом для хейту. Най ті грамотії не коментарі в інстаграмі пишуть, а донейтять. Бережи Вас Господь. Будьте живим та здоровим”,
  • “Ви круті хлопці, вся Україна вами пишається, дякуємо, що бороните нас! Сил, здоров’я та скоріше повернутись додому! Слава Україні, Слава Героям”,
  • “Все москалям піпец…З таким козаками ми точно переможемо! І будьте там обережні!”, – пишуть користувачі Мережі.

Популярне

Подібні новини