Донька-мовчунка Ольги Сумської засвітилася на червоній доріжці в Москві: Паперна на російській презентації

З початком повномасштабного вторгнення донька Ольги Сумської Тоня Паперна залишилася жити в росії і не сказала жодного слова на підтримку України.

Донька одразу двох народних артистів України Євгена Паперного та Ольги Сумської Тоня Паперна вкотре розчарувала українців своєю появою на презентації російського продукту в Москві. Дівчина разом зі своїм чоловіком-росіянином Володимиром Ягличем, який є відомим актором в росії, вийшла на прийшла на презентацію сайту “Кинопоиск”, який заборонений в Україні ще з 2017 року.

Цікаво те, що ні Тоня, ні її чоловік нічого не говорили про цю презентацію у своїх соціальних мережах, але у російських ЗМІ зʼявилася інформація про те, що вони все ж були на премʼєрі інтернет-ресурсу.

Тоня Паперна на премʼєрі російського сайту
Тоня Паперна на премʼєрі російського сайту

Українців обурює те, що Ольга Сумська захищає свою доньку говорячи про те, що Тоні дуже важко знаходитися в росії і не розуміють, тому вона не може покинути все та повернутися до України. Сама ж Тоня зайняла позицію мовчунки і не хоче давати публічних коментарів з приводу повномасштабного вторгнення. На запитання, що Тоня робить в росії і чому досі там – Ольга Сумська каже, що вона просто мама в декреті і не має відношення до всього російського, що там відбувається.

За словами Сумської, її донька ніяк не може виїхати з росії з двома маленькими дітьми та не може просто так взяти у залишити будинок. Всіх подробиць артистка не розкриває, але наголошує, що Паперна не має жодної можливості виїхати, у що прихильники майже не вірять.

Паперна своїми вчинками доводить зворотнє. Дівчина демонструє, що крім материнства у неї запросто знаходиться час для того, щоб відвідувати премії мультфільмів, кіно, серіалів та, як в цьому випадку, інтернет-ресурсів, де росіяни дивляться ті ж фільми та серіали.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини