Оля Цибульська розповіла, як її хотіла закадрити дівчина: “Вона мене переслідувала і була старша”

Днями випливли пікантні подробиці особистого життя української співачки Ольги Цибульської, про які стало відомо, як то кажуть, "з перших вуст".

Відверта розмова в рамках ютуб-проєкту “Чат Дівчат” Тані Лі відбулася з українською співачкою, теле- та радіоведучою, авторкою пісень Ольгою Цибульською.

Як завжди, запитання, на які відповідала зіркова гостя проєкту, мали особистий характер, а відповіді на них були досить прямими.

Не обійшла стороною авторка проєкту і вічну тему – кохання.

Так, стало відомо, що в житті переможниці першої української “Фабрики Зірок” був період, коли до неї домагалася дівчина, трохи старша за віком.

“Я ще була студенткою. Чомусь ця дівчинка досить агресивно себе поводила. Вона зустрічала мене з роботи, писала багато повідомлень й казала, якщо я не прийду на зустріч, то вона все одно мене знайде…”, – поділилася спогадами про жіночу увагу до своєї персони Ольга Цибульська.

До речі, зустріч, на якій Ольга розставила всі крапки над і, пояснивши, що між ними нічого не буде, відбулася, закривши це питання назавжди.

До чоловічої уваги Цибульська більш прихильна. У неї достатньо різновікових прихильників, які, зокрема, пишуть в Інстаграмі їй компліменти та надсилають листівки. Серед них навіть є два священнослужителі, які вітають її з усіма релігійними святами.

Безумовно, коли ти публічна особа, навколо тебе обертається багато пліток (з боку ж видніше). Так і Ользі періодично приписують різні романи. Один із них – із DZIDZIO.

Ольга Цибульська разом з Сергієм 23 роки
Ольга Цибульська разом з Сергієм 23 роки

Але… у реальному житті вже 23 роки поруч із популярною співачкою перебуває один – її чоловік Сергій, з яким вони в офіційному шлюбі 9 років та разом виховують спільного сина.

У них довірчі та досить міцні, перевірені десятиліттями, стосунки. Як розповів в одному з інтерв’ю Сергій, він звернув увагу на Ольгу, коли йому було 5 років, а їй 4 роки (жили по сусідству в одному містечку Рівненської області – прим.). Так вийшло, що і шкільні роки у них пройшли в одному навчальному закладі. Ба більше, перший пісенний дует у Ольги відбувся не з ким-небудь із представників естради, а з Сергієм на шкільному вечорі. Вона вчилася в першому класі, а він у другому. Щоправда, серйозні почуття між ними стали з’являтися лише через роки, коли Сергію було 15, а Ользі 14 років.

З цього часу і йде “офіційний” відлік років їхніх теплих стосунків, у яких місце є тільки одному чоловікові й тільки одній жінці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини