Рубрики: Новини

“Ніколи не кажи Ні”: Оля Полякова зізналася, чи дійсно вона готова до вагітності третьою дитиною

Нещодавно зірка сцени Ольга Полякова відверто поділилася своїми думками щодо планів на майбутнє щодо дітей і вагітності. Чи планують вони із чоловіком ще одного?

Українська співачка та телеведуча Оля Полякова завжди була в центрі уваги публіки. Її життя завжди цікавило фанатів, і кожна новина про неї стає предметом ретельного аналізу.

Спільно з чоловіком Вадимом Буряковським Оля вже має двох чудових дітей – 18-річну Марію та 11-річну Алісу. Марія навчається у Київській консерваторії на композиторському факультеті, а Аліса проживає у Великій Британії, де отримує освіту в одному з місцевих коледжів. Діти Олі і Вадима вже давно вийшли на стежку власного життя та навчання, залишаючи батькам більше вільного часу.

Оля Полякова розповіла шанувальникам, чи готова до третьої дитини

Проте питання про можливу третю вагітність завжди виникає, коли йдеться про відомих зірок та їхні сімейні плани. У своєму Instagram Оля Полякова відверто відповіла на це питання:

“Наразі ні, але ж ви знаєте, життя бентежне, може і захочу. Ніколи не кажи ‘ні’.”

Ці слова показують, що хоча наразі Оля не планує розширювати родину, вона залишає цю можливість в майбутньому.

Сімейне життя Олі Полякової і Вадима Буряковського завжди було об’єктом підвищеної уваги. Публіка завжди цікавиться, як вони вдаються поєднувати успішну кар’єру зі сімейними обов’язками. Здебільшого, пара вдається зберігати приватність і не розкривати деталі свого особистого життя.

Залишаючи відкритими питання щодо майбутніх планів на дітей, Оля Полякова знову вразила своїх шанувальників своєю відвертістю та спокоєм у відповідях. Можливо, у майбутньому ми дізнаємося більше про сімейне життя цієї відомої пари, але наразі їхні плани залишаються таємницею, і фанати лише можуть гадати, що приготує майбутність для Олі Полякової і її родини.

Поділитися