Рубрики: Новини

Артему Пивоварову на “Голосі країни-13” ледь не розбили серце: “Я знаю, що ми можемо зробити”

Найяскравіший український артист Артем Пивоваров під час одного з ефірів сліпих прослуховувань на "Голосі країни-13" відверто зізнався у своїх почуттях.

В неділю, 24 вересня, закінчився останній етап сліпих прослуховувань на проєкті “Голос країни-13”. Учасники показали свої вокальні здібності і дехто з них зміг зайняти останні місця у командах своїх кумирів, але одна з учасниць не на жарт підкорила Артема Пивоварова своїм талантом.

Дівчину звуть Вероніка, їй 20 років і вона донька священника. Дівчина змалечку почала співати в хорі, а потім вирішила зайнятися цим серйозно. З початком повномасштабного вторгнення Вероніка створила хор, в якому стала диригентом. Батько дівчини та її знайомі кажуть про те, що вона нереально талановита і повинна бути на великій сцені.

Справжнім досягненням Вероніка вважає те, що її хор запросили до Києво-Печерської лаври, де вони вперше за 300 років виконали українську гуцульську коляду. На проєкт Вероніка прийшла для того, щоб реалізувати себе як сольна артистка і не ховатися. На думку дівчини вона зможе це зробити.

Учасниця Голосу країни ледь не розбила Пивоварову серце

Для свого сольного виступу майбутня зірка обрала українську народну пісню “Роди, Боже, жито”. Ледь не з перших секунд до неї повернувся Іван Клименко, але Артем Пивоваров сидів, як зачарований і вирішив повернутися майже під самий кінець виконання пісні Веронікою. За традицією, після цього тренери почали вмовляти учасницю обрати саме їхню команду.

“Вітаємо вас, ви в Голосі країни. Я зачарований. Я просто зачарований. Першу хвилину я думав, що перенісся в інший вимір і ті вібрації, які ви випромінювали – це дуже мене вразило”, – каже Артем Пивоваров.

Артем Пивоваров зізнався у почуттях

Під час роздумів про те, до якої з команд Вероніка піде, вона розповіла, що навіть не очікувала, що до неї повернеться саме Артем, бо вона для нього є надто спокійною. Артист почав загравати до дівчини і “переманювати” її на свій бік.

“Тому не розбивайте мені серце”, – каже Артем.

В підсумку, Вероніка обрала саме Пивоварова і завдяки їй його команда сформувалася саме завдяки дівчині. Чоловік був безмежно вдячний за те і щиро подякував дівчині за свій вибір.

Поділитися