Рубрики: Новини

Оля Полякова показала, як займається спортом у сміливому вбранні просто неба: Буряковському пощастило

Оля Полякова є володаркою відмінної фігури. Для того, щоб завжди бездоганно виглядати співачка не лише правильно харчується, але й займається спортом.

Українська зірки не соромляться показувати себе без макіяжу та фотошопу у соціальних Мережах. Ба більше, представники шоу-бізнесу все активніше переходять на натуральність і намагаються нічого не приховувати від своїх прихильників в плані зовнішнього вигляду. Крім натуральності артисти не проти того, щоб показати свою бездоганну фігуру, що й зробила Оля Полякова.

Співачка продемонструвала прихильникам, як займається спортом просто неба у стильному, але дуже сміливому вбранні. Оля одягнула пудрово-рожевий топ зі спортивними шортами і продемонструвала свої форми під час стояння в планці. Перед цим Полякова розповіла, що вона була на пробіжці і пробігла цілих 5 кілометрів.

“Я щойно зробила 5 кілометрів. Ноги просто гудуть. Зараз піду качати прес”, – каже Оля Полякова.

Оля Полякова показала, як займається спортом

Артистка каже, що вона без проблем стоїть в планці по 30 секунд і більше. Також зірка може стояти в планці перед кожною наступною вправою, щоб тримати себе в тонусі, але займатися спортом на постійній основі в неї завжди не виходить. Полякова щоразу то починає займатися, то припиняє з певних причин, але вона рада, що вона ніколи не забуває про свою фігуру і намагається тримати себе в тонусі.

“Все своє життя входжу в форму. Все життя починаю тренуватися, а потім кидаю. Починаю – кидаю. Кидаю, але починаю”, – розповідає Оля Полякова.

Після свого тренування артистка вирішила піти поплавати в басейні. Жінка показалася у звабливому купальнику небесно-блакитного кольору, який ідеально підкреслює форми співачки.

Оля Полякова показала себе у купальнику
Поділитися