Помер Дамблдор із “Гаррі Поттера”: скільки років було Майклу Гембону та чому зупинилося його серце

Помер Дамблдор із "Гаррі Поттера" на 82 році свого життя. Що сталося із актором та як він провів свій останній день? Пропонуємо дізнатися відповіді на ці запитання нижче.

Британський актор Майкл Гембон, який став відомим завдяки своїй неперевершеній акторській майстерності та ролі професора Альбуса Дамблдора у культовій фільмовій серії “Гаррі Поттер”, помер у віці 82 років. Про це повідомив представник його родини, інформує Daily Mail.

Помер Дамблдор із “Гаррі Поттера”

Актор пішов із життя в лікарні, оточений своєю дружиною Енн та сином Фергусом, після тривалої боротьби з пневмонією. Згідно з заявою родини, він помер мирно.
Чоловік мав двох дітей, включаючи сина Фергюса та дочку Луїзу від свого попереднього шлюбу з Енн Міллер.

Помер м із "Гаррі Поттера"
Помер відомий актор Майкл Гембон, який зіграв Альбуса Дамблдора із “Гаррі Поттера”

Майкл Гембон, який був відомий своєю видатною акторською майстерністю, зіграв роль професора Альбуса Дамблдора у кількох фільмах за мотивами книжкової серії Джоан Роулінг про “Гаррі Поттера”. Він приєднався до знімальної групи у 2004 році, замінивши Річарда Гарріса, який помер. Роль Альбуса Дамблдора стала однією з найвизнаніших ролей актора і принесла йому всесвітню славу.

Серед інших фільмів, в яких він виступав, варто відзначити такі як “Гангстери”, “Експрес до Пекіна”, “Сонна лощина”, і “Різдвяна казка”.

Смерть Майкла Гембона стала великою втратою для світу кіно та театру. У цей важкий час родина просить поважати їхню конфіденційність і висловлює вдячність за вашу підтримку та любов.

Шанувальники Майкла Гембона вважають, що він покинув цей світ, залишивши поза собою незабутній слід в історії кінематографу та в серцях своїх прихильників.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини