Рубрики: Новини

“Буває дуже боляче”: зірка “Кріпосної” Ксенія Мішина нарешті щиро зізналася, що у неї на особистому

Українська актриса Ксенія Мішина відповіла на запитання про своє особисте життя та поділилася планами вийти заміж у інтерв'ю, яке було опубліковане на YouTube-каналі блогерки Аліни Шаманської.

Українська акторка Ксенія Мішина розкрила певні аспекти свого особистого життя під час інтерв’ю, яке було опубліковане на YouTube-каналі відомої української блогерки Аліни Шаманської 28 вересня. Інтерв’ю привернуло увагу шанувальників актриси і дозволило дізнатися більше про її погляди і наміри стосовно особистого щастя.

В одному з ключових запитань щодо її особистого життя, актриса підкреслила свою обережність щодо розголошення подробиць. Вона зазначила, що вирішила призупинити активність у соціальних мережах у зв’язку з цим, оскільки не бажає публічного обговорення та критики, які можуть супроводжувати особисте життя публічних осіб.

Актриса розповіла, що раніше вона відчувала певну відповідальність перед публікою і намагалася ділитися деякими деталями свого особистого життя. Однак зараз вона обрала інший підхід і вирішила залишити цю тему поза межами загального обговорення.

Акторка Ксенія Мішина розповіла про особисте життя

Щодо своїх планів щодо подружжя, Мішина залишила це питання відкритим, але вказала, що в майбутньому можливо прийме відповідне рішення.

Ці заяви свідчать про те, що актриса розглядає своє особисте життя як приватну справу і приділяє увагу власній психологічній готовності поділитися цим з громадськістю у майбутньому.

Ксенія Мішина народилася 18 червня 1989 року в Севастополі і отримала акторську освіту в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого. Вона стала відомою завдяки перемозі в шоу “Танці з зірками” в 2019 році і участі в шоу “Холостячка” в 2020 році.

Акторка також виховує свого сина Платона, народженого у 2012 році. Щодо батька хлопчика, Мішина залишила цю інформацію в приватності.

Поділитися