Рубрики: Новини

Засмучений Володимир Дантес розповів про свої переживання в Мережі: “Немає дива якого-небудь”

Останнім часом Володимир Дантес не дуже добре себе почуває. Чоловік з сумним обличчям звернувся до своїх прихильників і розповів про власні переживання.

Володимир Дантес має чудові стосунки, в яких виховує дітей своєї коханої від попереднього шлюбу, допомагає Україні та намагається розважати людей навіть у такі складні часи. Чоловік є справжнім прикладом того, як не падати духом та долати труднощі, які можуть спіткати кожного з нас, але навіть у таких людей може не бути сил, щоб дарувати іншим радість.

Артист зʼявився перед своїми прихильниками у досить засмученому вигляді. На знімку чоловік задумливо дивиться в одну точку, а в описі під фото Володимир поділився своїми думками про те, що відбувається зараз.

“Ми у фазі сприйняття. Я, моє оточення, здається, у фазі прийняття. Коли нам кажуть хорошу новину, то ми реагуємо нормально. Коли погану – також нормально, бо якийсь час буде погано і до цього вже всі звикли. Немає якого-небудь дива, яке може подарувати купу драйву. Хоча, диво – це я”, – розповідає Володимир Дантес.

Володимир Дантес розповів про свої переживання

Прихильники у коментарях підтримали чоловіка. Зараз багато кому по-справжньому відгкуються його слова тому, що кожен з українців намагається приймати життя таким, як воно є і не звертати увагу на негаразди, хоч не завжди виходить тримати себе у відповідному тонусі. Зараз кожен намагається жити так, як може і як дозволяють це зробити обставини.

  • “Справді, є таке відчуття. Живеш своє життя, донатиш гроші і сподіваєшся на перемогу. Вона точно буде, просто потрібно якось прожити цей проміжок часу, розберемося зі всім”,
  • “Просто пливеш за течією, а куди пливеш – поки не знаєш”, – пишуть прихильники Володимира Дантеса.
Поділитися