Його імʼя тримає в секреті: Коля Сєрга, який захищає Україну, досі спілкується з росіянином

Коля Сєрга з початком повномасштабного вторгнення навіть не вагався, чи варто ставати на захист України, але артист-захисник досі підтримує спілкування з росіянином.

Коля Сєрга — в минулому зірка “Фабрики зірок”, а сьогодні — захисник України, який від початку вторгнення висловив свою позицію і доводить її на полі бою. Разом зі своїми колегами чоловік виборює нашу перемогу кожного дня і намагається підняти іншим бойовий дух, дати відповідну підтримку і натхнення на життя.

Зірковий воїн відмовився від спілкування зі всіма своїми колегами з росії і не хоче підтримувати з ними будь-який звʼязок, але є одна людина, з якою він досі спілкується і черпає власне натхнення. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, чим загадковий друг-росіянин такий важливий для Колі.

“Я не буду називати його імені, бо це для нього може бути небезпечним. Він покинув росію і отримав громадянство іншої країни. Він власними силами допомагав нам, знаходячись в росії на власний страх і ризик. Одним словом, провертав там дуже шпіонську операцію”, – розповідає Сєрга.

Коля Сєгра розповів, чому спілкується з росіянином
Коля Сєгра розповів, чому спілкується з росіянином

Артист також додає, що його другу досі соромно за те, що він якимось чином дотичний до росії і в нього є почуття провини, яке той намагається усілякими способами перекрити добрими вчинками для України та наших захисників. Його друг має відкрите серце та щирі співчуття до всього, що відбувається в нашій країні і Коля це дуже цінує.

Ще раніше Коля Сєрга розповідав про те, що у нього є родичі в росії, але він перестав в ними спілкуватися через те, що вони не висловили своєї антивоєнної позиції. Родина чоловіка підтримала дії російського президента, саме тому Коля обмежив себе у спілкуванні з цими людьми і фокусує свою увагу на перемозі України.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини