Рубрики: Новини

“Ваня мені не подобається”: Надя Дорофєєва на “Голосі країни-13” зізналася, чому їй не подобається Клименко

Під час пʼятого випуску "Голосу країни-13" Надя Дорофєєва заявила, що їй більше не подобається Іван Клименко. Дівчина пояснила, що трапилося.

В неділю, 1 жовтня, на екранах телевізорів зʼявився новий випуск проєкту “Голос країни-13”. Цього разу учасники команд зіркових тренерів змагалися між собою за омріяне місце у команді та музичне опікунство над ними. Першими виступили учасники Івана Клименка, але Надя Дорофєєва була настільки приголомшеною, що відверто розповіла про своє ставлення до продюсера.

Першими з команди Івана Клименка виступали дует Nayada, Анастасія Чабан та Анна Корченова. Дівчата підкорили сцену з перших нот і судді, на чолі з самим Іваном Клименко, забули всі слова від неповторності та краси голосів сильних учасниць. Після виступу кожен з тренерів мав можливість поділитися власними думками про виступ тієї чи іншої учасниці і свої враження висловила Надя Дорофєєва.

“Ні, ну тепер мені Ваня не подобається. Однозначно. Я б хотіла привітати Ваню з таким дебютом, дівчата дуже класно виступили, за вокалом мені більше сподобалася Анна, а за подачею – Стася. Дуже складно”, – каже Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва розповіла про своє ставлення до Івана Клименка

Зірка хотіла цим сказати про те, що вона надзвичайно вражена зробленою роботою над дівчатами і Іван дуже гідний конкурент у тренерстві. Саме на етапі батлів відбувається становлення кожного з тренерів саме як досвідченого тренера і Надя та інші колеги Клименка переконані, що боротьба за перше місце буде дуже сильною.

“Ви питаєте, чи буде заруба? Буде заруба!”, – каже Артем Пивоваров.

В підсумку цього виступу Іван Клименко обрав Анастасію Клименко. Саме дівчина стала першою учасницею, яка зайняла одне з чотирьох місць у команді продюсера. Стася до кінця не могла повірити в те, що вона змогла пройти далі, але дівчина робитиме все для того, щоб перемогти.

Поділитися