Батли “Голосу країни-13”: з 10 учасників кожної команди залишилося лише 4 – хто покинув проєкт цього тижня

Батли – черговий формат випробувань на "Голосі країни-13" для учасників кожної з команд. У новому випуску стало відомо, хто з учасників закріпив своє місце у командах Юлії Саніної та Івана Клименка.

“Голос країни-13” активно набирає оборотів. Якщо у минулих 4 випусках тренери активно набирали собі в команду учасників, то цього разу довелося попрощатися з більше, ніж половиною своїх улюбленців. В пʼятому випуску учасники кожної з команд виступали в батлах один з одним. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, хто покинув проєкт цього тижня.

Іван Клименко вирішив обʼєднати в батлах учасниць, які співають у жанрі фольклору: дует Nayada, Анну Клименко та Анастасію Чабан (Стася). Наступною трійкою учасників сталі ті, які володіють ніжними голосами та манерою подачі: Олександра Ройко, Ольга Щербак та Андрій Засик. Далі виступали Юлія Білій та Єлизавета Шафорост. Закривали батли два найсильніших голоси в команді Клименка: Олександра Погуляй та Вероніка Коваленко.

В якості підтримки на цьому етапі зірковий тренер обрав учасників гурту Kalush, які давали власні коментарі і допомагали чоловікові зробити непростий вибір. Після роздумів та ретельного прослуховування виступів всіх своїх учасників, команда Івана Клименка тепер складається з Анастасії Чабан, Олександри Ройко та Ольги Щербак, який продюсер вирішив обʼєднати в дует, Єлизавети Шафорост та Вероніки Коваленко.

Команда Івана Клименко у повному складі
Команда Івана Клименко у повному складі

Юлія Саніна в якості підтримки обрала для себе українську співачку Jerry Heil. Першою трійкою, які змагалися за місця у команді Юлії Саніної стали Володимир Вдовенко, Світлана Чередниченко та Галина Печеніжська. Наступними був дует наймолодших учасників проєкту Христини Старікової та Влад Пелех.

Чоловічим дуетом команди Юлії Саніної стали Андрій Жичковський і Назарій Малиновський. Закривали балти пʼятого випуску трійка дівчат Марія Стасюк, Олександра Макаровська та Дарʼя Мінєєва. Всі учасники володіють великою харизмою та сильними голосами, тому це був дуже складний вибір.

Юлія Саніна в якості підтримки обрала для себе українську співачку Jerry Heil. В підсумку, зіркова тренерка залишила у своїй команді Галину Печеніжську, Христину Старікову, Влада Пелеха та Марію Стасюк. На цьому перший випуск батлів закінчився і учасники двох команд вже повністю сформовані. Наступного тижня ми дізнаємось, кого до своїх команд далі обрали Надя Дорофєєва та Артем Пивоваров.

Претенденти на перемогу з команди Юлії Саніної
Претенденти на перемогу з команди Юлії Саніної

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини