Рубрики: Новини

Дмитро Карпачов стверджує, що у прибиранні вдома немає сенсу: ось чому не склалося з Холоденко?

Відомий український психолог і ведучий Дмитро Карпачов висловився про прибирання вдома та побут загалом. Виявляється, знаменитість вважає, що підтримувати вдома порядок – необов'язково

Дмитро Карпачов на сьогодні є одним із найвідоміших психологів у всьому світі. До думки та порад знаменитого фахівця прислухаються тисячі людей по всій країні. Карпачов за свою кар’єру встиг стати головним спеціалістом не одного телевізійного шоу, а основні напрямки психології, на яких він зосереджується, – сімейна та дитяча галузі.

Психолога часто просять відповісти на поширені й не дуже запитання про ті чи інші життєві ситуації. Дмитро Карпачов завжди радо відповідає, як і цього разу. Нещодавно у мережі з’явився уривок відео, в якому знаменитість розповідає, чи потрібно прибирати вдома. Психолог дав доволі неочікувану відповідь та зізнався, що, на його думку, набагато важливіше за чистоту у будинку.

Дмитро Карпачов зізнався, чи потрібно прибирати в будинку та як він ставиться до чистоти

За словами знаменитого українського психолога, прибирати вдома необов’язково, якщо сама людина цього робити не хоче. Дмитро Карпачов поділився власними поглядами на головну задачу будь-якої людини та зізнався, що він вважає, що найважливіше – бути щасливим. Психолог не став приховувати, що не бачить сенсу у прибиранні будинку чи квартири, якщо воно віднімає всі сили та не дозволяє відчувати себе щасливим.

Ба більше, додав відомий український психолог, він впевнений, що бути щасливою людиною у пильному та брудному будинку – набагато цінніший досвід, ніж бути втомленим і засмученим, але з ідеальною чистотою навкруги.

Відомий український психолог Дмитро Карпачов заявив, що прибирати вдома необов’язково

Втім, наостанок відомий український психолог таки наголосив, що це – виключно його думка, а тому кожен повинен самостійно приймати рішення щодо того, чи варто прибиратись у власному будинку. Знаменитість зазначив, що насправді кожен повинен самостійно вирішити, чи потрібна йому чистота в оселі, чи хороший настрій для нього важливіший.

Поділитися