Без засмаги та в Україні: ведучий “Супермами” Дмитро Карпачов повернувся у студію у СТБ. Де був шоумен?

Новий сезон "Супермами" вразив всіх відсутністю головного експерта у студії, Дмитра Карпачова. Нарешті ведучий повернувся, але до нього досі у фанатів є чимало питань.

Відомий телеведучий Дмитро Карпачов, який став справжньою іконою українського телевізійного ефіру завдяки своїм незабутнім реаліті “Супермами” недавно повернувся у студію СТБ, порадувавши численних прихильників та фанів. “Очно” став вести передачу популярний чоловік лише у 17-му випуску.

Після тривалої перерви та відсутності на телеекранах, експерт проєкту, відомий своєю неповторною манерою та талантом залучати глядачів, знову з’явився перед учасницями та камерами, хоча до того кілька програм вів виключно віддалено, а з мамами-конкурсантками спілкувався виключно по відеозв’язку.

Дмитро Карпачов повернувся до студії проєкту Супермама

Де був Дмитро Карпачов, і що відбувалося з ним протягом цього часу, коли його не було на екранах?

Дмитро досі не коментує своєї відсутності у перших ефірах, а чим більше він мовчить, тим активніше у мережі виринають нові і нові припущення з боку глядачів. В Інстаграмі розвивали теорію про те, що начебто відомий шоумен вирішив взяти тривалий період відпочинку та віддалитися від інтенсивної роботи в шоу-бізнесі. Подейкували, що шоумен у кадрі ховає засмаглі руки. Говорили і про те, що виїздив Карпачов за кордон, користуючись привілеями професії. Втім, канал СТБ цих пліток не підтверджує, але й не спростовує.

Дмитро Карпачов повернувся до студії проєкту Супермама

Хай там як, новий сезон “Супермами” став довгоочікуваною подією для фанів програми. Шоу набуло величезної популярності завдяки своїй унікальній формі та сміливим поглядам на вихованні та взаємини, який ведучий подавав у кращому світлі.

Ну, а саме повернення Карпачова в ефір стало своєрідним подарунком для українських глядачів, які чекали на це з нетерпінням.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини