Рубрики: Новини

Ігор Кондратюк забирає частину зарплатні у Віталія Козловського, який захищає Україну: як так вийшло

Скандал між Ігорем Кондратюком і Віталієм Козловським триває вже не перший рік. Нині стало відомо, що продюсер може стягувати кошти з артиста з його військової зарплатні. Розбираємося у подробицях.

Останніми днями увагу громадськості привернула інформацію про конфлікт між українським співаком Віталієм Козловським та його колишнім продюсером Ігорем Кондратюком.

За словами українського продюсера Вадима Лисиці, Ігор Кондратюк вимагає частину зарплатні артиста-військовослужбовця, який зараз перебуває на передовій, захищаючи Україну. Ця інформація стала предметом гострого обговорення в соціальних мережах.

“Не від нього я потім дізнався, що левову частку військової зарплатні, що отримує Віталік, забирає його колишній продюсер Ігор Кондратюк”, — коментує пан Лисця.

Ігор Кондратюк може забирати частину зарплати Козловського, який у ЗСУ

Однак, щоб розібратися в цій ситуації, слід перейти до минулого. У 2020 році Козловський повідомив, що його борг перед екс-продюсером склав 300 тисяч доларів США. За словами самого Кондратюка у 2023 році, судові рішення не скасовані і він не збирається йти на поступки.

Таке рішуче ставлення з боку Ігоря вразило багатьох. Відповідно, громадськість почала обговорювати умови такого підходу. Чи є в цій справедливість, чи можливість інших обставин — це питання, яке потребує об’єктивного розгляду та детального аналізу ситуації.

Ігор Кондратюк може забирати частину зарплати Козловського, який у ЗСУ

Примітно, що жодна зі сторін, тобто ні Ігор, ні Віталій, публічно не прокоментували випадок. Вадим Лисиця лише зазначив, цитуємо:

“Ігор Васильович в особистих прямо мені вказав, що я не маю розуму, що мені здається трохи дитячим садочком”

Будемо стежити за ситуацією та чекати офіційних відповідей співака та продюсера. Нагадаємо, що Віталій Козловський пішов на фронт у червні 2023-го року, отримавши повістку.

Поділитися