Рубрики: Новини

Для Андрія Дикого кордони скоро відкриються: Лілія Ребрик вагітна третьою дитиною і вже готується до пологів

Лілія Ребрик ошелешила всіх новиною: вона вагітна втретє. Зірка показала округлий живіт та вже приймає привітання від колег по шоу-бізнесу.

Спільнота фанів відомої ведучої та акторки Лілії Ребрик отримала важливу та радісну новину — зірка вагітна втретє і незабаром стане мамою ще одного малюка.

Знаменитість завжди відзначалася своєю активністю в суспільному та культурному житті України. І свою діяльність артистка віртуозно поєднала з материнством, виховуючи двох чудових доньок.

Тепер зірка збирається розширити свою родину, надаючи природі можливість відзначитися ще одному дивовижному моменту життя. Вагітність Лілії стала додатковим приводом для радості та вітань від фанів та колег. У коментарях під публікацією, де селебріті зробила сенсаційне зізнання — аншлаг коментарів. Колеги та шанувальники пишуть:

  • “Наші прекрасні! Лілюсю, Андрію, вітаємо щиро !Бережи вас Боже, дорогі!”
  • “Лілічка вітаю”
  • “Яка прекрасна новина. Мої вітання”

Що відомо про третю вагітність Лілії Ребрик?

Лілія Ребрик офіційно готується стати втретє мамою

Для Лілії Ребрик це вже третя вагітність, і вона знає свою відданість материнству та сімейному життю. Ця новина викликала теплі відгуки та найкращі побажання від її прихильників. Стосовно самого майбутнього малюка, зірка не розкриває ні терміну вагітності, ні статі дитини, ні імені, яким би хотіли назвати крихітку.

Знаменитість написала під чарівною світлиною з вагітної фотосесії одне:

“Жити життя. Любити життя. Носити під серцем — життя. Нове життя!”

Бажаємо Лілії Ребрик міцного здоров’я та щасливих моментів у цьому особливому періоді її життя. Нехай ця нова дитина приносить ще більше радості та щастя у сім’ю ведучої та нехай росте здоровою та щасливою.

Поділитися