Дружина Віктора Павліка показала, чим побалувала чоловіка: їй елітне авто, а вона йому — кофтинку (ФОТО)

Катерина Репяхова показала, який презент подарувала своєму обранцеві Віктору Павліку. Як блогерка вирішила здивувати свого милого — дізнайтеся у матеріалі.

Відома українська блогерка та модель Катя Репяхова завжди славилася своєю неперевершеною красою, стилем та прихильністю до рідної країни. І нещодавно вона вирішила поєднати ці риси, даруючи своєму обранцю Віктору Павліку патріотичний подарунок.

Блогерка поділилася цим милим моментом зі своїми шанувальниками в Instagram, показавши, що вона вибрала незвичайну кофтину, як подарунок для свого коханого. Популярна білявка також зазначила, що у них з чоловіком є своя традиція: коли вона відправляється кудись надовго, вона дарує обранцеві новий елемент гардероба. Це робить розлуку менш важкою і надає особисте значення цим подарункам.

Катя Репяхова показала, якими подарунками балує Віктора Павліка

Цікаво, що подарунки від Віктора Катерині викликали більш бурхливу реакцію у громадськості. Варто лише згадати, як цього року спливла історія про те, що Павлік начебто презентував коханій перепустку, яка дозволяє їздити у комендантську годину, а також дає можливість їздити закритими об’єктами, як-от по Південному мосту у Києві.

Віктор Павлік подарував спецперепустку Каті Репяховій

А ось у 2021-му році музикант потішив тоді вагітну дружину чималою автівкою. Елітна іномарка була прикрашена бантиком, а Репяхова не могла стримати емоцій. До того, як сісти за кермо габаритної Тойоти, вона водила маленьке смарт-авто. Втім, така б машина точно не могла би перевозити її з малюком та всім необхідним для нього. Тому було взято рішення продати чотириколісного друга, звільнивши місце у гаражі для більш крупного екземпляра.

Нагадаємо, що цього року артист оновив автопарк новою машиною марки Land Rover, якою звик кермувати все життя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини