Тарас Тополя розповів, скільки гурт “Антитіла” зібрав на потреби українських захисників: “20 доларів донату”

Ні для кого не секрет, що українські зірки активно збирають кошти на потреби Збройних Сил України на своїх благодійних концертах Тарас Тополя зізнався, скільки зміг зібрати його гурт "Антитіла".

Тарас Тополя – фронтмен гурту “Антитіла»”, який разом зі своїми колегами подорожує світом та збирає на своїх концертах кошти на потреби української армії. Артист вирішив розповісти, яку суму їм вдалося зібрати на одному зі своїх концертів в Чикаго. Як виявилося, сума досить велика – 49 тисяч доларів. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці проведення концерту та збору коштів.

Як виявилося, артисти не просто провели свій благодійний концерт, а мали змогу познайомитися з воїном 79 ОДШБР Сергієм Райляном, якого відправили на лікування до Сполучених Штатів. Чоловік захищав нашу державу на Донбасі і отримав численні поранення, після яких йому потрібна була довготривала реабілітація. Сергій отримав контузію, але після неї він все одно повернувся на схід.

В Марʼянці захисник підірвався на міні і це, на жаль, не обійшлося лише легким переляком. Обличчя Сергія повністю пошкоджене: переломані щелепи, обличчя, ніс, а також чоловік отримав серйозну травму хребта. Уламок від міни потрапив йому до живота і зміг пробити одну з легень.

Сергій Райлян розповів, як волонтери врятували йому життя
Сергій Райлян розповів, як волонтери врятували йому життя

Чоловік на сцені розповів про те, що якби йому не зібрали потрібну аптечку волонтери, то йому б не змогли врятувати життя. Саме тому важливо робити навіть маленькі донати, які також можуть врятувати чиєсь життя.

“Завдяки цій аптечці у моєї мами залишився живий син. Ось до чого можуть привести ваші 20 доларів донату”, – розповів Сергій.

Захисник передав гурту “Антитіла” свій захисний берет з проханням провести аукціон. Наступного дня річ було продано за рекордну суму в розмірі 20 тисяч доларів, але після продажу берет вирішили повернути Сергію, оскільки, це дуже важлива та памʼятна для нього річ, а не просто елемент одягу.

Своїм прикладом Сергій показав силу та мужність українського народу, який не боїться боротися і не боїться зазнавати будь-яких травм. Чоловік переконаний, що Україна обовʼязкоао переможе, а він зробить все можливе для того, щоб це сталося якомога швидше. Звісно, цього зробити буде неможливо, якщо кожен українець не буде підтримувати збори та донати, саме тому українські артисти та захисники наголошують на важливості донатів у такий складний для України час.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини