Женя Галич полишає сцену: лідер гурту О.Torvald пояснив, чому ставить кар’єру на паузу прямо в турі

Відомий артист, фронтмен гурту О.Torvald розповів, чому полишає сцену. Женя Галич чітко аргументував свою позицію та пояснив, чому навіть у тур не поїде.

Українська музика завжди була особливою, тою якою ми пишалися перед усім світом. А коли виконавець об’єднує в собі не лише музичний талант, а й патріотизм, це користується особливою поваго. Женя Галич, фронтмен рок-гурту O.Torvald, нещодавно викликав здивування та обговорення, оголосивши про свій тимчасовий відхід від творчості та повернення до військової служби.

Женя Галич з О.Torvald розповів, чому іде зі сцени

Військовий поклик і повернення до Збройних Сил

Женя Галич завжди був відомим не тільки своєю музикою, але й активною патріотичною діяльністю. Із початку повномасштабного вторгнення він обрав важливий крок – стати до лав Збройних Сил України.

Він зазначив, що в першу чергу він тепер військовий, а вже потім артист і музикант. Його служба стала не просто обов’язком, а покликанням серця, відповіддю на виклики сучасності. Зараз, коли ворог почав знову наступальні дії, ситуація в Україні потребує об’єднання, і співак відчув, що він може внести свій внесок в оборонну справу.

За наказом військового керівництва йому довелося скасувати тур Північною Америкою. Для прихильників популярний чоловік записав емоційне відео, у якому пояснив без тіні смутку, чому мусить полишити улюблену справу і поїхати в окопи. Крім цього, Галич закликав українців допомагати нашій армії, зокрема донатити на потреби захисників.

Разом із цим Женя повідомив, що шанувальникам немає чого сумувати, адже в рамках туру буде виступати гурт “Друга ріка”.

Нагадаємо, що на Женю Галича чекає вдома його дружина Валерія та двійко дітей. Наймолодший син народився у 2017-му році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини