Рубрики: Новини

Ігор Кондратюк розповів, скільки насправді стягує грошей з зарплати Козловського: “Він нічого не отримує”

Історія про стягнення Ігорем Кондратюком коштів із військовослужбовця Віталія Козловського продовжує набирати обертів. Екс-продюсер зірки висловився з цього приводу.

12 жовтня мережа сколихнулася від публікації в Інстаграмі Віталія Козловського, в якому відомий виконавець підтвердив, що має заборгованість перед своїм екс-продюсером Ігорем Кондратюком у розмірі двох мільйонів гривень і ці кошти стягуються з його зарплатні військового. Це шокувало багатьох поціновувачів шоу-бізнесу, і вже зараз ця історія зачепила серця фанатів та шанувальників обох сторін.

Публічна заява Віталія Козловського

Віталій Козловський, який завжди був відвертим зі своїми фанатами, опублікував на своїй сторінці в соціальних мережах повідомлення, в якому зізнався, що має заборгованість перед Ігорем Кондратюком. У цьому повідомленні він виразив свою готовність вирішити цю проблему та виконати свої зобов’язання перед екс-продюсером. Але разом із тим розповів, що недоотримує близько половини своєї зарплатні, знаходячись в окопах, а також просив свого колишнього покровителя призупинити стягнення поки іде військова служба.

“Вже 1 мільйон гривень я сплатив. Потім полетіли нові позови. Зараз маю сплатити ще 2 мільйони.”

Ігор Кондратюк та розмір сплачуваної заборгованості

Ігор Кондратюк, екс-продюсер співака, не залишив без відповіді цю публікацію. Він підтвердив, що дійсно є право на відшкодування. За словами Кондратюка, він має право на 20% від грошового забезпечення Віталія Козловського. Він наголосив, що ця сума відповідає законодавству та всі дії виконуються в межах чинного закону.

“У серпні я отримав 4608,26 гривні, у вересні – 4586,70 гривень. Повторюю, це – 20% від нинішньої зарплати ВК (ред. Віталій Козловський). Якщо з ВК стягуються ще кошти, і він майже нічого не отримує на руки, про що пишуть/волають він і його друзі/прихильники, то це банально означає, гроші з його зарплатні стягуються ще на чиюсь користь!”

Ігор Кондратюк розповів, скільки йому виплачує Козловський
Поділитися