Рубрики: Новини

Лілія Ребрик прокоментувала, з якою насправді метою вирішила втретє народжувати: “Інструмент досягнення”

На 42 році життя Лілія Ребрик не тільки радіє материнству, але й достойно реагує на непорозуміння та критику. Зірка має намір втретє стати матір'ю, це рішення стало приводом для бурхливих обговорень.

Знаменита українська ведуча та актриса Лілія Ребрик нещодавно оголосила про свою третю вагітність і одночасно висловила сильну думку проти критиків, які кпинять її за рішення завести ще одну дитину виключно через бажання виїхати за кордон. До речі, зірці вже 42 роки, і вона сміливо вирішила народжувати ще раз.

У своєму відкритому і вражаючому зверненні в Інстаграмі, знаменитість сказала:

“Люди, які вважають, що дитину народжують, щоб “відскосити від армії” або виїхати за кордон, ЩО З ВАМИ? Ви серйозно розглядаєте дитину як інструмент досягнення чогось? Вдумайтесь: ви в народженні ДИТИНИ бачите вигоду! Ви за якими життєвими принципами взагалі живете?”

Невиправдане приниження материнства та сімейних цінностей, яке активно шириться під її публікаціями вразило Ребрик, і вона відповіла з великим емоційним надривом. Фанатам було важко не підтримати її позиції, оскільки рішення про те, щоб привести у світ немовля, завжди є особистим і значною мірою визначається гармонійними відносинами у сім’ї. У коментарях активно підтримують селебріті:

  • “Виявляється не потрібно ніяких соцдосліджень, а варто просто поділитися любовʼю, щоби побачити настільки травмоване і закомплексоване у нас суспільство”
  • “А я вас вітаю. Сама недавно народила двійню і дуже щаслива, бо дітки це радість в нашому житті. У мене 6 діток, мені все одно що скажуть люди, адже не їм їх виховувати, піклуватись, доглядати, навчати і врешті-решт безмежно любити”

Лілія Ребрик нагадує нам, що материнство — це не засіб для досягнення інших цілей, але великий і важливий крок у створенні сім’ї та даруванні любові та гармонії нового життя. У 42 роки ведуча вибрала родину і материнство, і ця рішучість заслуговує на повагу та підтримку.

Лілія Ребрик розповіла, чому наважилася завагітніти втретє

Можливо, ця відверта реакція відомої зірки надихне інших батьків на довіру до своїх власних рішень і визнання, що дитина завжди є найкращим дарунком у житті.

Поділитися