Олексій Суханов повідомив, що у віці 54 років помер Сергій Сивохо: як виглядав та жив останні роки гуморист

Відомий ведучий Олексій Суханов поділився трагічною сторіз: ведучий повідомив про смерть коміка з Донецька — Сергія Сивохо. Знаменитий гуморист останні роки хворів.

Недавно стало відомо, що з життя вийшов відомий комік і учасник КВК Сергій Сивохо. Новину про його смерть сповістили деякі Телеграм-канали та ведучий Олексій Суханов, який запостив сторіз в Інстаграмі. Офіційної заяви від близьких зірки поки що не надходило. Різні джерела вказують, що від природи пишний чоловік за останні роки капітально схуд та боровся з непростою хворобою.

Олексій Суханов повідомив про смерть Сергія Сивохо

Біографія Сергія Сивохи

Сергій Сивохо почав свою творчу кар’єру з КВК, виступаючи ще під час навчання в Донецькому політехнічному інституті. Вже тоді йому була притаманна неперевершена жартівливість та харизма, що визначали його унікальний стиль.

Багато років він присвятив роботі в радіо і телебаченню. У період з 2011 по 2013 роки Сергій Сивохо виконував обов’язки креативного продюсера у програмі “Велика різниця по-українськи”. Ця телепередача стала популярною завдяки креативному підходу до пародій та високій залученості тоді популярних медійних особистостей.

Протягом 2015—2017 та 2019 років він брав участь у проєкті “Ліга сміху” на каналі 1+1, де разом із іншими талановитими коміками відзначався своїм внеском у розвиток українського гумору. Його гострі, але завжди доброзичливі жарти завоювали серця глядачів.

Олексій Суханов повідомив про смерть Сергія Сивохо

Боротьба із хворобою

Останні роки життя Сергія Сивохи були складними через його хворобу. У 2017-му році йому діагностували виразку шлунку. За цей час він пройшов нелегкий шлях, на якому показав велику мужність та рішучість. Схуднувши кілька років тому, він відкрито ділився своєю боротьбою з невизначеною хворобою, намагаючись інспірувати і підтримувати тих, хто може знаходитися в подібній ситуації. Згодом через його спосіб життя у легенях скопилася рідина, яку довелося виводити шляхом штучної коми.

Хоча публічні особистості та його колеги поки що не виступили з офіційними заявами, таємничий простір соціальних мереж уже заповнений прощальними повідомленнями, які висловлюють свої співчуття та пам’ять про талановитого гумориста.

Тим не менш, деякі джерела стверджували, що артист все ще живий. Тим не менш, подруга артиста, Світлана Бердецька, все ж таки підтвердила сумну звістку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини