Рубрики: Новини

Сховала у найнесподіваніше місце: Полякова зізналася на що їй довелося піти, щоб вивезти гонорари за кордон

Оля Полякова стала прикладом сильної жінки, яка у важкі моменти готова долати труднощі та долати всі завади заради благополуччя своєї родини. Зірка розповіла на яку хитрість їй довелося піти.

Світ багатий на найрізноманітніші історії рішучості, і однією з них став епізод з життя української артистки Олі Полякової. Під час повномасштабного вторгнення та війни на території України співачка була змушена прийняти разом нелегке рішення про евакуацію. Вона сама з дітьми вирішила виїздити з Києва, поки її чоловік пішов служити у ТрО.

На початку війни, коли ситуація в Україні стала критичною, Оля Полякова вирішила захистити свою родину і поїхати за кордон. Все це відбувалося на фоні звістки про те, що від рук окупантів постраждала подружка її старшої дочки Маші. В інтерв’ю Дмитру Гордону поп-діва розповіла, що у той час вона не знала, чи буде їй колись знову заробляти гроші, тому робити правильний вибір було надзвичайно важко.

Оля Полякова розповіла, як вивозила гроші з України у спідньому

Важливим аспектом було питання перевезення коштів. Законом України було обмежено вивіз лише 10 тисяч доларів. Співачка розмірковувала, як зберегти всі свої заощадження та мати можливість забезпечити свою сім’ю в умовах війни. В результаті вона прийняла надзвичайне рішення: сховала заощадження в трусах. Вивозила чималу суму легально, а ось щоб забрати решту прибігла до хитрощів.

“Решту сховала в трусах”, — зазначає артистка, додаючи: “Це був не мільйон доларів. Думала, а ці гроші 25-30 тисяч, скільки мені їх вистачить…”, — поділилася виконавиця своєю історією.

Полякова дала зрозуміти, що тоді була готова перенести всі тяжкі випробування, які довелося пережити багатьом українцям під час війни, та показала рішучість та готовність робити найнесподіваніші кроки, щоб захистити себе та свою родину в найскладніших історіях.

Поділитися