Рубрики: Новини

Дружина Тімура Мірошніченка вирішила всиновити ще одну дитину з дитбудинку: “Є місце у квартирі”

Тімур та Інна Мірошниченки вже мають всиновлену дитину, але знамените подружжя готове відкрити серце ще одному маляті. Дружина ведучого розповіла про тонкощі процесу.

Сім’я Тимура та Інни Мірошниченків розширюється, адже дружина ведучого прийняла важливе рішення всиновити другу дитину. Подія, про яку вона оголосила у своєму Instagram-сторінці, стала об’єктом обговорення у соціальних мережах.

Обраниця відомого чоловіка виклала фотографію зі Служби у справах дітей та сім’ї в Києві, що розташований у Дніпровському районі. Ця новина однозначно порадувала її шанувальників.

Інна та Тімур Мірошниченко нещодавно стали батьками прийомного сина

Інна вирішила зайнятися всиновленням самостійно

Так, як процес всиновлення діток з дитячих будинків у нашій країні дуже непростий, і родина ведучого у цьому переконалася, коли забирала в родину свого синочка Марселя. Тепер вони вирішили піти іншим шляхом, щоб пришвидшити процедуру. Тому схема у подружжя нині така: після всиновлення другої дитини Інна стане умовною “мамою-одиначкою”. Це означає, що вона буде єдиною офіційною матір’ю для цієї дитини або дітей, яких вони з обранцем приймають до своєї родини. Проте, далі їх чекає процес судового внутрішньосімейного усиновлення.

Інна Мірошниченко поділилася своїми враженнями та аргументувала рішення:

“Чому так швидко? Бо відчуваю, що є місце в серці й у квартирі. А дітей, які чекають на сім’ю, все ще десятки тисяч”.

Дружина Тімура Мірошніченка оголосила про всиновлення ще однієї дитини

Це рішення родини Мірошниченко підкреслює їхнє глибоке бажання допомогти тим, хто потребує сімейного тепла та підтримує. Це є відмінним прикладом того, як публічні діячі можуть внести позитивні зміни в життя інших, виконуючи важливі дії у сфері благодійності та усиновлення дітей, які так потребують батьківської любові та тепла.

Поділитися