Рубрики: Новини

Ольга Полякова розповіла про молоду любов її молодшої доньки Аліси: “У неї дійсно вишуканий смак”

Українська співачка Оля Полякова в інтерв'ю українському журналісту Дмитрові Гордону, зізналася, що її молодша дочка, 12-річна Аліса, ставиться до нього з великим інтересом.

Відома українська співачка Оля Полякова завжди була в центрі уваги громадськості завдяки своїм музичним досягненням та яскравій телевізійній кар’єрі. Проте поза сценою, в її житті, є ще одна роль, яка для неї найважливіша – це роль матері. У неї є двоє чудових дітей, і одна з них, її 12-річна донька Аліса, здавалося б, має свої унікальні захоплення та прихильності, які виявилися дуже незвичайними.

Нещодавно, під час інтерв’ю для інтернет-видання “ГОРДОН”, Оля Полякова розповіла про особливий ставлення своєї доньки Аліси до відомого журналіста та засновника видання, Дмитра Гордона. І ця прихильність виявилася дійсно надзвичайною.

Дмитро Гордон не втратив можливості посміятися та пожартувати про те, що у Аліси вишуканий смак на чоловіків. Обговорюючи особливості та смаки молодшої доньки Олі Полякової, Дмитро Гордон підняв настрій інтерв’ю своїми жартами. Це було щось, що здавалося б незвичайним, але найцікавіше все ще мало настати.

Те, що розкрила сама Оля Полякова, вразило багатьох. Виявляється, її донька Аліса виражає безмежну прихильність та любов до Дмитра Гордона. Оля розповіла з усмішкою, що донька вважає за кумира власне Гордона. Також вона має футболку із його фото, яку вона любить. Ця історія відображає тепло та надзвичайну близькість між Олею Поляковою та її донькою Алісою.

Материнство завжди залишається для Олі Полякової найважливішою роллю, навіть на фоні її успішної музичної та телевізійної кар’єри. Аліса продовжує дарувати своїй матері та іншим навколишнім безмежну радість і тепло своєю незвичайною прихильністю до Дмитра Гордона.

Поділитися