Рубрики: Новини

“Ненавиджу стосунки й весілля”: Євген Клопотенко після одруження з обраницею здивував несподіваною заявою

Відомий український кулінар і зірка шоу "МастерШеф" Євген Клопотенко здивував своїми висловами після весілля з обраницею. Знаменитість заявив, що терпіти не може стосунки

Євген Клопотенко, відомий український кулінар і блогер, у нещодавньому інтерв’ю для YouTube-каналу “по-своєму подкаст / юр нот елоун подкаст” розповів про своє ставлення до стосунків і шлюбу. Знаменитість зізнався, що не є прихильником постійного союзу, адже насправді йому подобається у взаємодії двох закоханих людей зовсім інше.

Клопотенко ненавидить весілля

Знаменитість не став підбирати слів і заявив чесно та відкрито – він ненавидить серйозні стосунки та весілля, адже вони не роблять його щасливими. Євген Клопотенко пояснив, що, перебуваючи у серйозних взаєминах, зі своєю обраницею або обранцем потрібно бачитись щодня. Втім, його така “схема” не влаштовує.

Євген Клопотенко висловився про стосунки та весілля, які не може терпіти

Крім того, відомий український кулінар заявив, що весілля викликають у нього погані асоціації. Річ у тім, зазначив знаменитість, що з самого дитинства він пам’ятає такі заходи не вишуканим і витонченим способом продемонструвати власне кохання до людини. Чоловік пригадує, як весілля влаштовували у селах – застілля, де всі випивають занадто багато.

“Ненавиджу стосунки. Я проти. Бо я щасливий не у стосунках… Я ненавиджу весілля, бо весь мій досвід від весілля – це в селі”, – пояснив у подкасті відомий кулінар Євген Клопотенко.

Євген Клопотенко пояснив, чому терпіти не може стосунки та весілля

Варто зазначити, що у новому подкасті на каналі “по-своєму подкаст / юр нот елоун подкаст” не зазначили, коли саме відбулась розмова з Євгеном Клопотенком, але 17 жовтня знаменитість поділився весільними світлинами зі співачкою Вікторією Родко. Наступного дня кулінар показав сніданок на двох персон і зазначив, що так виглядає їхній із коханою перший подружній перекус.

Поділитися