Хореограф-захисник Дмитро Дікусар вперше за довгий час вийшов на зв’язок: “Перша офіційна відпустка”

Дмитро Дікусар з перших днів війни пішов захищати Україну. Тривалий час захисник не виходив на зв'язок, аж раптом несподівано порадував прихильників.

Сьогодні український хореограф і захисник Дмитро Дікусар святкує свій 38-й день народження, а це особливий день, коли людина приділяє увагу не тільки вітанням та подарункам, але й роздумам про минуле та майбутнє. Цей день став особливим для зірки та його прихильників, адже він вперше за довгий час вийшов на зв’язок і поділився цікавими новинами зі свого життя.

Дмитро Дікусар вперше йде у відпустку зі служби

Дмитро Дікусар служить в Збройних Силах України з 2022 і вже має за плечима вражаючий бойовий шлях. Він відомий своєю талановитістю та вражаючими виступами на різних сценах світу, але зараз його життя змінилося, і він зробив важливий вибір — захищати свою країну.

У своє 38-річчя танцюрист і боєць розповів у програмі “Сніданок з 1+1”, що його відправили у відпустку, і тому він зараз перебуває вдома. Це є першою офіційною відпусткою для нього, яка триватиме 15 днів. Головною метою цієї відпустки є покращення його стану здоров’я, оскільки травмування заважають йому працювати на фронті та виконувати задачі.

“Це травмування, яке заважає мені працювати, заважає мені бути ефективним”, – поділився Дікусар, підкреслюючи важливість лікування та відновлення здоров’я.

Після завершення відпустки Дмитро не буде у тилу і вже планує повернутися на фронт та продовжити свою службу в Збройних Силах України.  Він зізнається, що почувається в тилу некомфортно, і це може призвести до того, що вирушить на службу ще раніше, ніж було заплановано.

Нагадаємо, що Дмитро Дікусар був одружений з Іриною Білик, а у 2010-му році пара розпалася. Згодом, у 2013-му він побрався з Оленою Шоптенко, але і цей шлюб був недовготривалим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини