Рубрики: Новини

“Було моє завдання”: Маша Єфросиніна пояснила, чому інтервʼю з Каменських було провальним

Маша Єфросиніна розповіла цікаві подробиці про інтервʼю з Настею Каменських, яке розібрали на "меми" та яке стало одним з найпопулярніших відео на каналі ведучої.

Маша Єфросиніна має власний канал на платформі You-Tube, на якому постійно виходять нові інтервʼю з українськими зірками та захисниками України. Розмова з Настею Каменських отримала велику популярність серед молоді, яка почала сміятися з поведінки співачки, робили на неї пародії та багато чого іншого. Однією з тих, хто зробив пародію на Каменських стала стендап-комікеса Лєра Мандзюк, яка була новою героїнею інтервʼю з Машею Єфросиніною.

В ході розмови ведуча дізналася в Лєри чимало подробиць з її особистого життя та її ставлення до багатьох речей у нашому житті. Наприкінці сама Лєра вирішила поставити запитання Єфросиніній і уточнила деякі моменти з інтервʼю з Настею Каменських. Стендаперку дуже цікавило те, чи знала Маша, що все буде саме так, як вийшло і чи навмисно відео було змонтоване таким чином, щоб показати Настю не в найкращому світлі.

“Можеш вирізати це, але мені цікаво. Я зробила пародію на Каменських і я не зразу про це подумала, а подумала пізніше, що ми не багато від неї очікували. Ти, як досвідчена людина, знала, що так буде, коли вона відповідала на свої питання? Ти знала, що це розберуть на меми?”, – запитала Лєра.

Маша Єфросиніна розповіла правду про інтервʼю з Каменських

Маша зізналася, що вона така і є, як в тому інтервʼю. Настя вірить в магію, в якусь долю і таке інше і ніхто її не підставляв. Ба більше, Каменських переглядала інтервʼю перед тим, як Маша його опублікувала і дала згоду на те, щоб все залишилося в такому вигляді, як побачили прихильники.

“Вона така і є. Моє основне було завдання – показати, яка є людина”, – додає телеведуча.

Поділитися