Павло Зібров викрив Таїсію Повалій: досі має українське громадянство та мандрує за кордон за нашим паспортом

Павло Зібров, який раніше товаришував з Таїсією Повалій, викрив, як зараз живе співачка, яка не приховує, що прийняла громадянство країни-агресора і продовжує там виступати на публічних заходах.

Український співак Павло Зібров розкрив публіці певні деталі щодо громадянства та паспорта популярної виконавиці Таїсії Повалій. За його словами, незважаючи на те, що 24 серпня вона прийняла російське громадянство, артистка продовжує користуватися українським паспортом та мандрує за кордон. Виїздить до країн, які закрили сполучення з росією через Казахстан чи то Грузію. До речі, зірковий чоловік вважає, що отримання “книжечки” з двоголовим орлом саме на День незалежності, було зроблено селебріті не просто так, а туди вкладено символічний сенс.

Павло Зібров розповів, чому артисти його віку знову популярні
Павло Зібров розповів, що Повалій не відмовилася від українського громадянства

За словами Павла Зіброва, ця ситуація є не тільки недоречною, але й неприпустимою. Він вважає, що в такому випадку потрібно якнайшвидше забрати у його колишньої подруги українське громадянство та звання, оскільки її проросійська позиція, безкінечні виступи в рф, підігравання агресорам обурює багатьох українців.

Артист своїми висловлюваннями нагадує нам, що кожен громадянин має відповідальність перед своєю країною та має дбати про її добробут та незалежність. Питання громадянства та національної приналежності завжди залишаються ключовими для будь-якого суспільства, а тим паче, коли у країні війна.

Таїсія Повалій продовжує виступати в росії
Таїсія Повалій продовжує виступати в росії

Сам ж Таїсія, схоже, таким речами не дуже й то і переймається. Ще до повномасштабного вторгнення ходили чутки, що зірка переїхала до москви, але після 24 лютого 2022-го року стало відомо, що вона там міцно осіла. За словами Зіброва вона навіть має там власну оселю, що розвінчує міфи про те, що виконавиця начебто перебивається орендованими квартирами.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини