Мурат Налчаджиоглу несподівано прокоментував примирення з екс-дружиною Ані Лорак: “Моя думка, вибачте”

Відомий український бізнесмен турецького походження висловився про своє примирення з колишньою дружиною. Знаменитість чесно зізнався, що про це думає

Мурат Налчаджиоглу, відомий український підприємець і бізнесмен, нещодавно прокоментував своє возз’єднання з колишньою дружиною. У минулому чоловік доволі довго перебував у шлюбі зі співачкою Ані Лорак, яка тепер будує стосунки з іспанським тренером з йоги. У коментарях до свого нового допису Налчаджиоглу зізнався, чи готовий на цей крок.

Налчаджиоглу про Ані Лорак

Нещодавно у коментарях до нового допису Мурата Налчаджиоглу в соцмережі Інстаграм шанувальники висловились про ймовірне возз’єднання чоловіка з його колишньою Ані Лорак. Один із користувачів мережі зазначив, ніби знаменитість і його ексдружина разом виглядають чудово, а ось майбутнього з нинішньою обраницею в Мурата Налчаджиоглу бути не може.

Відомий бізнесмен Мурат Налчаджиоглу перебуває у шлюбі з Лілією Реус
Відомий бізнесмен Мурат Налчаджиоглу перебуває у шлюбі з Лілією Реус

Так, одна з підписниць Мурата Налчаджиоглу зазначила, що донька у чоловіка росте красивою, адже її народила Ані Лорак. Крім того, вона запропонувала чоловікові забути про його нинішню дружину Лілію Реус та знову спробувати побудувати сім’ю з артисткою. У відповідь на цей коментар Налчаджиоглу попросив не лізти у своє особисте життя.

“Моя думка, вибачте, але вам терміново потрібна допомога лікаря. Або ви думаєте, що ви – провісник, або намагаєтесь прожити [життя] щонайменше трьох осіб. Я називаю таких людей вірусом дивана та комп’ютер”, – пояснив свою думку відомий український підприємець.

Мурат Налчаджиоглу різко відреагував на пропозицію шанувальників помиритись з Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу різко відреагував на пропозицію шанувальників помиритись з Ані Лорак

Нагадаємо, що нещодавно мережею прокотилась хвиля чуток про те, що відомий підприємець і його новоспечена дружина Лілія Реус могли розійтись після чотирьох місяців подружнього життя. Річ у тім, що зі сторінок пари зникли їхні спільні фото, а чоловік несподівано вирушив на батьківщину, до Туреччини, без своєї дружини. Ні Мурат Налчаджиоглу, ні його дружина не зізнались, чи правдиві чутки про їхній розрив.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини