Рубрики: Новини

Фіналістка “Топ модель по-українськи” Олександра Литвин вагітна первістком: “Зараз я на 24-му тижні”

Олександра Литвин розповіла про свою вагітність, якої вони з чоловіком так довго чекали. Модель поділилася першими враженнями від материнства.

Олександра Литвин, яка була за крок від перемоги на проєкті “Супер Топ-модель по-українськи” зізналася, що чекає на свого первістка. Про це зірка розповіла у своїх соціальних мережах, а зараз дівчина знаходиться на 24-му тижні вагітності. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, як Саша почуває себе у ролі майбутньої матері.

Дівчина каже, що вони з коханим дуже довго намагалися завагітніти, але цілих півтора року нічого не вдавалося зробити. Про свою вагітність Литвин довідалася, коли прилетіла разом з чоловіком з відпочинку у Чикаго.

“Зараз я на 24-му тижні. Я помітила, що дуже дивно себе почуваю, але вагітність – це складніше, ніж може здатися на перший погляд. Так, ми дуже довго цього чекали і були готові”, – розповіла модель.

Олександра Литвин вагітна первістком

Також Саша зізнається, що вони не робили жодного гендер-паті, оскільки впевнені в тому, кого саме вони чекають і в них немає з цього приводу жодних сумнівів. Більше року очікування на вагітність по-справжньому зміцнило пару, а тепер спільне очікування нового члена сімʼї допомагає пізнати один одного краще.

Не дивлячись на те, що Литвин не виглядає так, ніби вона погладшала, але дівчина має таке враження, що вона стала величезною за розміром. Це незвично, оскільки, це лише перший досвід, але вона ніяк не може звикнути до нової себе. На даний момент Олександра набрала 10 кілограмів зайвої ваги, що є дуже хорошим показником для вагітної жінки.

“У мене був токсикоз, все тіло вкрилось целюлітом. Дуже швидко набрала свої перші 5 кілограмів і для мене це стало справжнім шоком, бо я була сухенька і активно займалася йогою”, – додає дівчина.

Зірка Топ-модель по-українськи чекає на первістка
Поділитися