Українська супермодель Алла Костромічова народила дівчинку та показала маля: на кого схожа дитина? (ФОТО)

Ведуча та головна експертка наймоднішого проєкту "Топмодель по-українськи" Алла Костромічова після місяців очікування народила донечку. Як виглядає і як назвали малюка?

Тендітна та вишукана модель Алла Костромічова повідомила в Інстаграмі радісну новину: після місяців очікування вона народила чудову донечку. Зірка вже показала довгоочікувані кадри і сказала, як назвали дитину.

На фото знаменитість представила новонароджену, але личко маляти не стала демонструвати. У кадрі лише маленька миленька п’яточка крихітки, яку обгортають руки турботливих мами з татом. Ім’я у цієї принцеси — незвичне, як для України. Її нарекли Авророю, прямо, як королівну з Діснеївського мультику-казки.

Ведуча “Топмодель по-українськи” Алла Костромічова народила дочку

У коментарях — бум привітань та компліментів. Хоча фото виставлено у вельми пізній час, Леся Нікітюк, ведуча Василіса Фролова, співачка Віра Брежнєва вже надіслали приємні слова популярній матусі. А прихильники просто не стримували емоцій, написавши:

  • “Вітаємо Аврору в цьому прекрасному світі, маленька україночка з американським корінням буде обов’язково щасливою”
  • “Вітаємо з надзвичайним щастям”
  • “Повний комплект. Нехай немовля по життю буде щасливим”
  • “Яке гарне ім’я! Нехай росте і радує!”
  • “Вітаю!!!! Будьте найщасливішими у світі!”

Не тільки батьки чекали на появу цієї малечі. Окрім мами з татом, піклуватися про крихітку буде ще й старший братик, якому Алла дала не менш незвичне і загадкове ім’я — Сальваторе. Хлопчика привела у світ як раз таки бувши на піку популярності, як ведуча та експертка проєкту “Топмодель по-українськи”, у 2015-му році.

Син Алли Костромічової
Син Алли Костромічової

Нагадаємо, що Алла Костромічова нині мешкає за кордоном. Вона вийшла заміж зі італійського багатія та пов’язала своє життя з Джейсоном Капоне.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини