Зникла з поля зору чи сховалася? Де зараз перебуває “українка” Анна Сєдокова та чим стала займатися

Анна Сєдокова, співачка, яка завжди була предметом публічного обговорення. Однак, останні події навколо її особистого та професійного життя викликали неабиякий резонанс та змішані реакції.

У 2022 році Сєдокова вирішила взяти творчу перерву та здійснити переїзд до США. Цей крок викликав багато питань її шанувальників, особливо з урахуванням того, що цей період співпав із повномасштабним вторгненням. Співачка, однак, не висловила свою позицію щодо цих подій та продовжила свою творчу діяльність у новому американському оточенні.

Своє повернення до росії Сєдокова супроводила не лише важливими новинами про свої плани щодо кар’єри, але й життєвими труднощами. Співачка скаржилася на відсутність житла, автомобіля та няні для своєї молодшої дитини. Незважаючи на це, вона виражає впевненість у своїй здатності впоратися з усіма труднощами завдяки своїй “улюбленій професії” та “бажанню працювати”.

Сєдокова також привернула увагу відмовою в інтерв’ю протягом цього періоду, виникло чутка, що це може бути пов’язано з її розлученням із баскетболістом Янісом Тімою. У розмові з радіо вона визнала, що зараз живе на дві країни та звинуватила свого піар-менеджера за відмову в інтерв’ю.

С
Стало відомо, чим зараз займається Анна Сєдакова та куди вона зникла з очей шанувальників

Серед інших тем, які Сєдокова взяла до обговорення, є історія її участі у гурті “ВІАгра”. Співачка розповіла, як образилася тим, що її замінили Світланою Лободою, та виразила невдячність за те, що, на її думку, її забули, вручивши премію гурту.

Життя Анни Сєдокової продовжує бути темою загального обговорення, викликаючи різні емоції серед шанувальників та глядачів. Від переїзду до США до повернення до росії, вона проходить через труднощі та перешкоди, які супроводжують зіркове життя. Чи зможе співачка знову завоювати своє місце під сонцем – час покаже.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини