“Хтось загубився”: продюсер Олі Полякової Михайло Ясинський прокоментував дії чоловіка Каменських Потапа

Про діяльність Потапа не дуже позитивно відгукується багато зірок українського шоу-бізнесу. Цього разу своє слово вирішив сказати Михайло Ясинський.

Відомий український зірковий продюсер Михайло Ясинський розповів, які він ставиться до витівок Потапа. Ні для кого не секрет, що на Потапа вже тривалий час виливається чимала кількість хейту через його поїздки за кордон, невдалу пісню про волонтерів і таке інше. Сам артист на це майже ніяк не реагує. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що думає з цього приводу продюсер Полякової.

Чоловік каже, що зірки поділяються на декілька груп і зараз існує “Перший ешелон”, тобто, зірки, які вже старші і знаходяться в українському шоу-бізнесі понад 10 років. На думку Михайла, деякі з них, в тому числі й Потап, не змогли правильно адаптуватися до реалій повномасштабного вторгнення і видають бажане за дійсне.

Михайло Ясинський прокоментував дії Потапа
Михайло Ясинський прокоментував дії Потапа

Ясинський каже, що зараз світ активно змінюється і разом з ним починають змінюватися артисти і це зовсім немає жодного відношення до того, до якого з ешелонів належить та чи інша зірка.

“Про Олексія Потапенка зовсім окрема тема. Це не питання до першого ешелону артистів, це питання саме до нього. Хтось починає рефлексувати, хтось у пошуку себе, а хтось загубився”, – каже продюсер.

Слава Дьомін, який брав інтервʼю в Михайла, каже, що йому дуже шкода, що Потап загубився. В телеведучого склалося таке відчуття, що Потап й справді не та тому шляху і не знає, що йому робити та як виплутатися з ями вічного хейту. Разом з ним у такому становищі опинилася й Настя Каменських. Зірка намагається захистити свого чоловіка, але поки це вдається зробити не найкращим чином. Сподіваємося, артисти зможуть признати свої помилки і попросити вибачення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини