Ольга Миколаївна зі “Сватів” вразила постарілим виглядом: акторці Людмилі Артем’євій явно “не дуже”

На нещодавньому світському заході в москві відома актриса Людмила Артем'єва, яка прославилася роллю Ольги Ковальової в "Сватах", зробила рідкісну публічну появу, яка привернула значну увагу шанувальників.

Незважаючи на свою нову роль на великому екрані, актриса мала помітно постарілий вигляд. Жінка зробила дуже коротку стрижку, а на кольор волосся не сильно звертала увагу, бо сивина “розрослася” до останньої волосини. Її новий образ явно контрастував з попереднім виглядом Артем’євої, де вона була з довгим каштановим волоссям.

Зірка “Сватів” вдягнула на прем’єру яскраву червону сукню з атласної тканини, яка підкреслила її струнку фігуру.

Ольга Миколаївна із Сватів показалася публіці вперше за довгий час
Ольга Миколаївна із Сватів показалася публіці вперше за довгий ча

Прихильники помітили, що акторка хоч і виглядає “постарілою”, але все так само не втрачає свій блиск у очах.

Нагадаємо, що у 2017 році, перед початком війни в Україні, артистка була серед переліку російських знаменитостей, яким заборонили в’їзд в країну за відвідування окупованого Криму без дозволу та порушення українського кордону. Незважаючи на суперечки навколо неї, Людмила Артем’єва все ще працює в росії, заробляючи «кляті рублі».

Акторка навіть викладала колись зовсім неоднозначні публікації у соцмережах про “мир у всьому світі” під час початку війни в Україні, але згодом прийняла позицію ігнорування злочинів росії.

Хто з головних акторів серіалу "Свати" підтримує агресію у бік України
Хто з головних акторів серіалу “Свати” підтримує агресію у бік України

Нагадаємо, що більшість акторського складу легендарних “Сватів” зберігають проросійську позицію, що дуже засмучує фанатів цього прекрасного серіалу. Навіть Тетяна Кравченко, що народилася на Донеччині, підтримує агресію у бік України. Через це Анна Кошмал, що грала онуку героїв Женю, внесла їх у свій “чорний список” та обірвала усі зв’язки.

Єдиний, хто підтримав Анну Кошмал та Україну вцілому – російський актор Феклістов, що грав у серіалі Олександра Берковича.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини