Володимир Ярославський довів до сліз учасницю “МастерШеф-12”: дівчина не витримала його характеру

Під час одного з випробувань на кухні "МастерШеф-12" аматорського сезону учасникам випала можливість працювати з Володимиром Ярославським, але не всі були від цього в захваті.

“МастерШеф” – один з найулюбленіших проєктів ледь не кожного українця. Кулінари зі всієї країни їдуть на кастинг щоб продемонструвати свої вміння і довести самим собі та своїм близьким людям, що вони не дарма обрали рух у цьому напрямку. Цьогорічний сезон проєкту знімається під час повномасштабного вторгнення, але не стало на заваді новим та цікавим випробуванням.

В одному з випусків першим командним завданням була організація весілля українського захисника та його дружини. У звʼязку з тим, що це дуже відповідальна місія і не можна було навіть подумати про те, що щось буде не так – капітанами команд стали Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський.

Спочатку, сліпим жеребкуванням учасників поділили на дві команди і вони не знали, чи буде капітаном хтось з них, чи судді запросили зіркових гостей, які візьмуть на себе цю відповідальність. Коли ж учасникам повідомили, що вони працюватимуть пліч-о-пліч з найкращими кулінарами – вони були по-справжньому в захваті.

Володимир Ярославський став капітаном команди синіх на МастерШеф
Володимир Ярославський став капітаном команди синіх на МастерШеф

Ольга Мартиновська пішла працювати до червоної команди, а Володимир Ярославський обрав для себе синю команду. З самого початку конкурсу Володимир дав зрозуміти, що все повинно бути так, як він каже і всі повинні його слухати. Учасники це розуміли і Володимир для них є справжнім авторитетом, але в якийсь момент чоловік “перегнув палку”.

Ірина, учасниця команди Володимира, не змогла зрозуміти завдання, яке дав їй чоловік. Володимир хотів, щоб вона зробила квіти з рисового паперу. Інформація дуже швидко транслювалася і в дівчини в голові все переплуталося, тому вона кілька разів робила все не так і кулінар не на жарт розізлився.

“Ти не правильно робиш. В мене немає права на помилку. Це найпростіше завдання, потрібно вичавити губку”, – сказав Володимир і показав, як правильно.

Володимир Ярославський довів до сліз учасницю МастерШеф
Володимир Ярославський довів до сліз учасницю МастерШеф

Коли ж до команди на перевірку підійшов Ектор Хіменес-Браво – кулінар запитав, чи все у нього добре, але Володимир був розчарований роботою Іри і відправив її різати цибулю замість того, щоб робити квіти.

“Я попросив вичавити губку. Іра, різати цибулю! Ектор, не хвилюйтеся, в мене все добре”, – каже Ярославський.

Ірина так засмутилася, що на очах виступили сльози. Крім цього, на негативних емоціях дівчина вперше за все життя порізалась на кухні і це ще більше зіпсувало їй настрій. Кожен з учасників відчував велику напругу під час роботи і, швидше за все, саме це зіграло свою роль – команда Володимира програла у конкурсі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини