Рубрики: Новини

Артем Пивоваров розкрив подробиці особистого життя: показав обраницю свого серця на всю Мережу

Мало хто знає, але 32-річний Артем Пивоваров не завжди був самотнім чоловіком. В артиста була дама серця, про яку він не так часто розповідає у соціальних мережах.

Артем Пивоваров – один з найскандальніших українських артистів в шоу-бізнесі. Чоловік славиться своїми витівками під час концертів і запальним характером, за що його продовжують обожнювати тисячі дівчат по всій Україні. Молодих прихильниць цікавить, чи є в такого красивого та сміливого чоловіка дама серця. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала подробиці особистого життя співака.

Як виявилося, Пивоваров тривалий час перебував у стосунках з дівчиною, про яку зовсім нічого не розповідав. На світських вечорах артиста можна побачити лише самого і без супроводу своєї коханої. Схоже, Артем не хотів, щоб на його дівчину звертали увагу ЗМІ та колеги по цеху, але одного разу чоловік показав свою кохану в кліпі, де пристрасно з нею цілувався.

Артем Пивоваров та його колишня дівчина

Даша Чередниченко – саме так звуть вже колишню дівчину Артема Пивоварова. Хоч сам чоловік каже, що він ніколи не приховував її від публіки і викладав спільні фото з коханою, але це було не так часто, як буває в зіркових парах. В 2021 році пара розлучилася, але причин цього розлучення ніхто не знає.

Тож зараз артист самотній і готовий до нових почуттів та вражень. Артем навіть розповів, якою бачить свою кохану. Дівчина, якій він готовий віддати своє серце, повинна давати влучні поради, критикувати його, якщо він справді робить щось не правильно і допомагати виправити ситуацію. Також уважність і стриманість є одними з найголовніших рис коханої Пивоварова. Артист додає, що не став би шукати своє кохання на проєктах по типу “Холостяка”, тому його точно можна там не чекати.

Поділитися