Рубрики: Новини

Українська співачка Мішель Андраде знялася у серіалі від Netflix та натякнула на роман з ізраїльским актором

Серіал "Корона" вже завоював серця глядачів своєю захоплюючою історією про британську королівську родину та видовищною акторською грою. Знялася там і українка Мішель Андраде.

Світ шоу-бізнесу завжди такий непередбачуваний. Співачка Мішель Андраде вразила своїх шанувальників не тільки музикою, але й зробила вражаючий дебют у світі акторської майстерності, знявшись у серіалі “Корона” від Netflix.

Що особливо вражає – це не просто її акторський дебют, але й несподівана хімія на екрані із захопливим ізраїльським актором Салімом Дау. Мішель поділилася враженнями від роботи зі своїм новим партнером по сцені та розкрила кілька цікавих деталей про їх спільні зйомки.

Українська співачка Мішель Андраде розповіла про зйомки на Netflix

Участь в серіалі “Корона” стали для зірки, звісно, неймовірним досвідом. Зустріч із кастом телеепопеї перетворилася на неперевершену подорож у світ акторського мистецтва. Співачка не тільки отримала величезний досвід в галузі, але й зробила непередбачену знахідку – відкрила для себе партнера, який не лише допомагав їй увійти в роль, а й став справжнім відкриттям для неї як людини.

Артистка описала свого партнера по сцені як дуже доброго та мудрого. За її словами, працювати з Салімом було справжнім задоволенням.

Для того, щоб зіграти в епізоді Мішель потрібен був час, щоб вжитися у роль та відпрацювати акцент. В Інстаграмі колеги і прихильники висловлюють компліменти і слова захоплення молодою артисткою.

Про що серіал “Корона”?

Телеепопея розповідає про події останніх 100 років та життя британських монархів, розповідаючи історію зішестя на престол Єлизавети ІІ, переказують життя леді Діани Спенсер та її стосунки з королівською родиною. П’ятий сезон зосереджується на розлученні принца Чарльза.

Поділитися