Рубрики: Новини

Реперка Alyona Alyona підтримала Олю Полякову у скандалі з весіллям: теж хотіла б виступити для прокурора

Відома українська реперка Alyona Alyona висловилась про свою колегу Олю Полякову. Знаменитість зізналась, що підтримує її у скандалі з весіллям колишнього прокурора

Не так давно відома українська реперка Alyona Alyona дала інтерв’ю для журналістки Маші Єфросиніної. У процесі розмови знаменита артистка розповіла про чимало цікавих речей. Зокрема, співачка натякнула, що у скандалі з весіллям вона підтримує Олю Полякову.

Alyona Alyona про скандальне весілля

У новому інтерв’ю для відомої української журналістки Alyona Alyona зізналась, що вона неоднозначно ставиться до гучних корпоративів і весіль із розмахом у часи повномасштабної війни. У відповідь на запитання ведучої про те, чи погодилася б знаменитість виступити на весіллі, через яке Оля Полякова потрапила у скандал, Alyona Alyona відповіла ствердно.

Відома українська реперка Alyona Alyona зізналась, чи заспівала б на гучному корпоративі

Щоправда, спочатку знаменитість з усмішкою на вустах зазначила, що її не кличуть на подібні заходи, адже люди не хочуть слухати реп на власному весіллі. Втім, зізналась знаменитість, вона б не відмовилась від подібної роботи. Alyona Alyona не стала приховувати причин, чому така пропозиція здається їй доволі заманливою. Артистка зазначила, що це – шанс “прогодувати” свою команду.

Alyona Alyona зізналась, як ставиться до гучних корпоративів у часи повномасштабної війни

У новому інтерв’ю для Маші Єфросиніної знаменитість зазначила, що такий підробіток може стати можливістю заплатити зарплату своїй команді. Alyona Alyona зауважила, що у часи повномасштабної війни, коли діяльність артистів зосереджена на благодійність і волонтерство, вона б погодилась виступити для кого, аби мати кошти на заробітну плату для своїх підопічних. Крім того, додала реперка, отримати високий гонорар – це можливість зробити великий донат.

Поділитися