“Просто хочеться плюнути”: Даша Астафʼєва розкритикувала поведінку Потапа та його ставлення до неї

Вчинки Потапа постійно змушують про себе говорити. Цього разу не стала мовчати Даша Астафʼєва, яку артист вирішив заблокувати у соціальних мережах.

Даша Астафʼєва частенько критикує своїх зіркових колег. Діяльність Потапа досі не дає співачці спокою і, як виявилося, чоловік заблокував Дашу в соціальних мережах через те, що у них була не досить приємна розмова. Про це співачка розповіла своїм прихильникам.

Дівчина каже, що їй досі не дає спокою пісня Потапа про волонтерів. Мовляв, кожній нормальній людині не хочеться позитивно реагувати на текст такої композиції, тому співачка досі знаходиться під враженнями, які складно передати словами. З погляду на те, що Даша також займається волонтерством – вона не вважає себе супер-волонтеркою, але навіть їй не до душі ця пісня, яка просочена певним негативом та висміюванням благодійної діяльності як такої.

“От він співає, що він класний волонтер, але думаю, що кожній людині, яка жила у підвалі кілька місяців хочеться, вибачте, плюнути в обличчя”, – розповідає Астафʼєва.

Даша Астафʼєва розкритикувала Потапа через його поведінку
Даша Астафʼєва розкритикувала Потапа через його поведінку

Також зірка розкритикувала кожного з її зіркових колег, хто виїхав за кордон і продовжують жити так, наче війни не існує і ніколи не було. Дарʼю не на жарт обурюють такі вчинки, адже вона не розуміє, як можна любити Україну, але нічого не робити для того, щоб ситуація покращилася або щоб війна закінчилася. Співачка навіть уявити не може, як сильно такі вчинки та поведінка зірок зачіпають військових та ставлять у незручне становище.

“Війну виграють лише ті люди, які є свідомими і які стоять за свою країну до кінця. Я вже мовчу, що ті втікачі навіть не збирають кошти на ЗСУ, маючи велику аудиторію. Це не просто дратує, це дуже сильно ображає”, – додає артистка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини