Як виглядає пам’ятник Руслані Писанці: чорний гранітний монумент, який зірка розділила ще з однією жінкою

Чоловік Руслани Писанки показав, як увіковічнив свою кохану у камені. Зірка нарешті знайшла свій останній прихисток на цвинтарі, і тепер її могилу прикрашає монумент.

Липень 2022-го року став чорним місяцем для українського шоу-бізнесу, коли ми втратили одну з найяскравіших зірок — Руслану Писанку. Легендарна акторка і ведуча пішла з життям після тривалої боротьби з онкологією, про яку тривалий час мовчала. Серце талановитої артистки зупинилося у Німеччині, куди вона евакуювалася заради лікування.

Протягом довгого часу у знаменитості не було пам’ятника з об’єктивних причин, але тепер чоловік ведучої вирішив це питання, вшанувавши пам’ять своєї дружини. Процес створення монумента став частиною непростого процесу для вдівця, який досі не може забути свою милу.

Чоловік Руслани Писанки показав пам’ятник, який встановив для неї

Чоловік Руслани вирішив перенести її прах на Берковецьке кладовище в Києві. Знаменитість завжди любила свою Батьківщину і ось вона знову повернулася не просто до рідного міста, а туди, де спочивають її батько та брат. Артистка стала частиною міні-меморіального сімейного комплексу, який вона розділила зі своїми найближчими.

На відкриття надгробного каменю ведучої були присутні її друзі, колеги і близькі. Серед них: режисерка Наталія Ворожбит, телеведучі Єгор Гордєєв та Руслан Сенічкін, які останні роки тісно співпрацювали з покійною. Заупокійну літургію провів на кладовищі митрополит Переяславський і Вишневський Олександр Драбинко.

Чоловік Руслани Писанки показав пам’ятник, який встановив для неї

Пам’ятник Руслані Писанці став не лише символом трагічної втрати, але і світлом, яке прикрашає найкращі моменти її життя. Крім театральної та телевізійної сцени, вона назавжди залишилася в серцях своїх шанувальників, тепер є місце, де можна прийти пом’янути її.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини